Πέντε κινήσεις για τέλειο σώμα μέχρι το Πάσχα


- Απλές αλλαγές για το κορμί σας 

Το Πάσχα είναι ένα βήμα μακριά ωστόσο με τις παρακάτω συμβουλές μπορείς να αποκτήσεις μέχρι τότε το κορμί των ονείρων σου.



Απολέπιση, ο καλύτερός σου φίλος

 

Η απολέπιση δεν είναι παρά η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα που εκτός από απαλότητα θα χαρίσει και απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα σου. Μην ξεχνάς πως η χρήση ενός peeling σώματος 1-2 φορές την εβδομάδα είναι ένας μεγάλος σύμμαχος στον πόλεμο σου ενάντια στην κυτταρίτιδα και αν μείνεις πιστή στο να την κάνεις σταθερά κάθε εβδομάδα θα δεις σίγουρα αποτελέσματα!

Χρησιμοποίησε τη λούφα ή τη βούρτσα στο μπάνιο για να τονώσεις την μικροκυκλοφορία, αν επιμείνεις στα επίμαχα σημεία θα δεις ακόμη πιο γρήγορα αποτελέσματα και μάλιστα η διαφορά θα είναι αισθητή.

Με προσοχή στη διατροφή

 

Δηλαδή λαχανικά, φρούτα εποχής, δημητριακά ολικής αλέσεως, όσπρια, γάλα, γιαούρτι και τυριά με χαμηλά λιπαρά, λευκά κρέατα -κοτόπουλο και γαλοπούλα-, ψάρια και πολύ νερό τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα για να δεις σημαντική βελτίωση στο σώμα σου ειδικά τώρα που αναμένεται να υπερβάλεις σε θέματα φαγητού λόγω του Πάσχα.

Συστηματική άσκηση

 

Γυμναστική, περπάτημα, σπορ και ότι άλλο σου κάνει κέφι που αυξάνουν τις καύσεις και συμβάλλουν στη ρύθμιση μιας σειράς από άλλες λειτουργίες του οργανισμού, οι οποίες προκαλούν παχυσαρκία και κυτταρίτιδα. Αν βάλεις στη ζωή σου τη γυμναστική τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα και ένα καθημερινό περπάτημα για 30-60 λεπτά και θα δεις μεγάλη διαφορά στο σώμα αλλά και την ψυχολογία σου!

Μασάζ, το ευεργετικό

 

Αν μπορείς να δώσεις έμφαση στα σημεία που έχουν όψη φλοιού πορτοκαλιού με μασάζ στη συγκεκριμένη περιοχή και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα θα καταφέρεις να αλλάξεις την όψη της επιδερμίδας σου και του κορμιού σου γενικότερα ενώ θα νιώθεις υπέροχα.

Διαχρονικό τιπ: η ενυδάτωση!

 

Φρόντισε η επιδερμίδα σου να είναι σωστά ενυδατωμένη και ειδικά μετά το ντους φρόντισε να απλώνεις στην επιδερμίδα σου μια κρέμα που θα προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος. Μην ξεχνάς τα «δύσκολα» σημεία όπως οι αγκώνες και τα γόνατα που το δέρμα είναι πολύ σκληρό αλλά κυρίως τα σημεία εκείνα του κορμιού σου που πιστεύεις πως θέλεις να δείχνουν πιο σμιλεμένα.

Πηγή: womenonly.gr
 newsbeast.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ