Πληρότητα σε κρατήσεις για το Πάσχα σε όλο το νομό Άρτας


- Αύξηση επισκεπτών λόγω Ιόνιας 

«Πρέπει όλοι μας να αφυπνιστούμε και να ανασκουμπωθούμε ώστε να παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες προκειμένου να κερδίσουμε κάθε επισκέπτη και να προετοιμαστούμε για την αύξηση του τουρισμού που ήδη από τις πρώτες δέκα ημέρες παράδοσης στην κυκλοφορία ενός και μόνο τμήματος του αυτοκινητόδρομου άρχισε να αντανακλάται στην περιοχή μας».




Αυτά τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών ενοικιαζομένων δωματίων και τουριστικών καταλυμάτων νομού Άρτας «Ο Άραχθος», Γεωργία Πατέντα, με αφορμή την πρώτη εικόνα που εισπράττουν οι δραστηριοποιούμενοι στον τομέα φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών εστίασης και ψυχαγωγίας.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος της Ιόνιας οδού εντός της Ηπείρου και η εικόνα ως προς την επισκεψιμότητα της περιοχής με ημερήσιες εκδρομές και φαγητό όσο όμως και του προγραμματισμού διαμονής έχει μεταβληθεί.

Η κ. Πατέντα επισήμανε πώς αν και τις ημέρες του Πάσχα πάντα η περιοχή είχε επισκέπτες, διότι επιλέγεται η εποχή για μικρές αποδράσεις εκτός αστικών κέντρων ωστόσο το ενδιαφέρον για κρατήσεις έρχονταν αργότερα, ενώ φέτος ξεκίνησε από νωρίς και από περιοχές που έως τώρα δεν συγκαταλέγονταν με μεγάλη ένταση μεταξύ των περιοχών αφετηρίας επισκεπτών.

Ήδη έχουν φτάσει να παρουσιάζουν πληρότητα σε κρατήσεις για τις ημέρες του Πάσχα οι ξενώνες όσο και οι μεγαλύτερες μονάδες στην Άρτα σε όλο το μήκος και πλάτος, από τα Τζουμέρκα μέχρι τον Αμβρακικό.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης