Ιωάννινα: Έκανε μεταφορά ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη, χθες (29-03-2017) το βράδυ στο Μαζαράκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση. 



Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το βράδυ στον Παρακάλαμο Ιωαννίνων, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο και σε σχετικό σήμα που πραγματοποίησαν για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Το όχημα ακολουθήθηκε και ακινητοποιήθηκε στο Μαζαράκι Ιωαννίνων, ενώ σε έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στα πίσω καθίσματα, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (40) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (43.800) γραμμαρίων.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι tokarev και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των (1.010) ευρώ και έξι ναρκωτικά χάπια.

Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ