Με επισημότητα τιμήθηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου



Με κάθε επισημότητα και με την διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης εορτάστηκε χθες και στην Άρτα η επέτειος της 25ης Μαρτίου. 




 Παρουσία της θρησκευτικής, της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας της Άρτας κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών από όλα τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης μας

Η ηλιόλουστη μέρα βοήθησε ώστε χιλιάδες κάτοικοι να βρίσκονται στους κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία και να χειροκροτήσουν τους μαθητές, εκπροσώπους σωματείων και τα τμήματα των ενόπλων δυνάμεων.

Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης αναφέρει:

Η ελευθερία και η ανεξαρτησία της χώρας μας κατακτήθηκαν έπειτα από αμέτρητες θυσίες των προγόνων μας. Ο αγώνας αυτός θα πρέπει να αποτελέσει φωτεινός οδηγός και έμπνευση για όλους μας, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ο Δήμος Αρταίων συνεχίζει μέσα από τον καθημερινό αγώνα, την υπομονή και την επιμονή, τη συνεργασία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες του προς όφελος των συμπολιτών μας.

Σε τόσο κρίσιμους καιρούς για τον τόπο μας χρειαζόμαστε ομοψυχία, υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, ώστε όλοι μαζι να βρούμε τον δρόμο για την ανάκαμψη.
Χρόνια Πολλά!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ