Ιωάννινα: Δύο γυναίκες έκρυβαν στο αυτοκίνητο 230 κιλά κάνναβης


Δύο γυναίκες συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λυκόστομο Ιωαννίνων, οι οποίες μετέφεραν με αυτοκίνητο περισσότερα από 230 κιλά ινδικής κάνναβης, ενώ ακολούθησε η σύλληψη δύο ατόμων, που φέρονται να είχαν τον ρόλο προπομπού στην παράνομη μεταφορά.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων εμπόρων ναρκωτικών έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Συγκεκριμένα, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν στο Λυκόστομο το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 54 ετών για έλεγχο, εντόπισαν 77 δέματα με χασίς, βάρους 230 κιλών και 150 γραμμαρίων. Ένα δεύτερο όχημα που προπορευόταν κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, οι οποίοι το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν δύο άνδρες, ηλικίας 22 και 24 ετών, που λειτουργούσαν ως προπομποί.




Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, σε συνδυασμό με τα αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Τα ναρκωτικά, τα αυτοκίνητα καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν.

Η προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ