Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Μπιζανομάχων


Με τις πρέπουσες τιμές και με κάθε επισημότητα τελέστηκε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση και έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Μπιζανομάχων στην Φιλιππιάδα, στη μνήμη όσων θυσιάστηκαν για την προάσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.



Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο πατήρ Γεώργιος (Παπαγιώργης), παρουσία του Δήμαρχου Ζηρού κ. Καλαντζή Νικόλαου, του Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Πρέβεζας κ. Γιαννάκη Στέργιου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χασίδη Χρήστου, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας, της Αεροπορίας, αποστράτων αξιωματικών του Στρατού Πρέβεζας, διευθυντών Σχολείων κ.ά.

Αντιπροσωπείες μαθητών των Σχολείων Φιλιππιάδας κατέθεσαν στεφάνια και έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο.

Πιο συγκεκριμένα στεφάνια κατέθεσαν: Για τη δημοτική αρχή ο Δήμαρχος κ. Καλαντζής Νικόλαος, για τη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Ν. Πρέβεζας κ. Γιαννάκης Στέργιος, για το Δημοτικό Συμβούλιο ο πρόεδρος κ. Χασίδης Χρήστος, για τη δημοτική Ενότητα Φιλιππιάδας η πρόεδρος κα Χουλιάρα Ευαγγελία, για το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας ο υπαστυνόμος κ. Γουρούνας Ιωάννης, για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φιλιππιάδας ο υποδιοικητής κ. Μπαλής Σωτήριος, για το αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου η Σμηναγός κα Κοτσαμαρίκογλου Αναστασία, για την Ένωση απόστρατων αξιωματικών Σταρτού Ν. Πρέβεζας ο κ. Τσούτσης Κων/νος, για την Εθνική αντίσταση ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής Νικόλαος, ενώ στεφάνια κατέθεσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από το 3ο Νηπιαγωγείο Φιλιππιάδας, τα 1ο, 2ο, και 3ο Δημοτικά Σχολεία, το 1ο Γυμνάσιο, το Γενικό Λύκειο και το ΕΠ.ΑΛ. Φιλιππιάδας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης η πρόεδρος της επιτροπής Α' βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ζηρού, δημοτική σύμβουλος κα Γάλλιου Μαρία, η πρόεδρος του Οργανισμού Δ.Δ. Δήμου Ζηρού, δημοτική σύμβουλος κα Καραπάνου Αναστασία, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιολδάσης Απόστολος κ.ά.

 Τελετάρχης ήταν ο καθηγητής Φ.Α. του 1ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας κ. Αναστασιάδης Περικλής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ