Πρέβεζα:Νύχτες ηδονής στο μυστικό δωμάτιο καφέ-μπαρ


Μυστικό δωμάτιο, το οποίο είχε μετατρέψει σε... οίκο ανοχής, «έκρυβε» το καφέ μπαρ που διατηρεί μια 66χρονη στην Πρέβεζα. 



Μέσα στους τέσσερις τοίχους θαμώνες που γνώριζαν για το «ροζ» δωμάτιο περνούσαν στιγμές ηδονής αντί αμοιβής με μια 49χρονη Ουκρανή, την οποία η Ελληνίδα επιχειρηματίας είχε προσλάβει ως σερβιτόρα αλλά την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Η δράση της 66χρονης δεν άργησε να αποκαλυφθεί στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας.

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ εις βάρος της Ουκρανής σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων (που είναι πταίσμα) και αφέθηκε ελεύθερη.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι πιπεράτες αποκαλύψεις έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην Πρέβεζα, με τους ντόπιους να «ψιθυρίζουν» πλέον για την ταυτότητα των διψασμένων για πληρωμένο σeξ συμπολιτών τους.

Συνελήφθη 66χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος (καφετέριας - μπαρ), η οποία εξωθούσε στην πορνεία μία αλλοδαπή, έναντι χρηματικής αμοιβής
 madata.gr

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, το Σάββατο18-02-2017τα ξημερώματα στην πόλη της Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, μία 66χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια - μπαρ), κατηγορούμενη για το αδίκημα της μαστροπείας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και μία 49χρονη υπήκοο Ουκρανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Εκδιδομένων Προσώπων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 66χρονη εξωθούσε στην πορνεία, σε χώρο εντός του καταστήματος, την 49χρονη, εργαζόμενη στο κατάστημα, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ