Ιόνια Οδός:Τετάρτη στην κυκλοφορία το Καμπή - Πέρδικα


...Μαζί με το Κεφαλόβρυσο-Αμφιλοχία

Μεθαύριο Τετάρτη τις 22 Φεβρουαρίου με κάθε επισημότητα, θα παραδοθεί το δεύτερο αυτοτελές τμήμα, το Καμπή-Πέρδικα  μήκους 37χλμ,το οποίο  αντικαθιστά το σημερινό οδικό τμήμα της Εθνικής Οδού Άρτας-Ιωαννίνων,.... 



ένα από τα στενότερα, δυσκολότερα οδικά τμήματα στο οποίο κάθε χρόνο ο φόρος αίματος είναι μεγάλος καθώς συμβαίνουν δεκάδες τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.

Η υφιστάμενη παράκαμψη Άρτας-Φιλιππιάδας είναι από το 129ο έως το 145ο χλμ. (16χλμ) μαζί με το τμήμα Καμπή – Πέρδικα που είναι από το 145ο έως το 182ο χλμ. (37χλμ) θα δημιουργήσουν ένα συνεχόμενο αυτοκινητόδρομο 53χλμ.


Το Καμπή-Πέρδικα μαζί με το Κεφαλόβρυσο-Αμφιλοχία δημιουργούν συνολικά αυτοκινητόδρομο μήκους 112χλμ, δηλαδή μεγαλύτερο του 57% του δρόμου (έχει συνολικό μήκος 196χλμ) θα είναι στην κυκλοφορία.

Η απόσταση Αθήνα-Ιωάννινα θα καλύπτεται σε περίπου 4 ώρες και 20 λεπτά, με τους οδηγούς να πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μέχρι την παράδοση του δρόμου θα πρέπει να μπαίνουν και να βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο 4 φορές.

 http://epirusgate.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ