Βραβεύτηκε η Δήμητρα Κοροκίδα από τον Δήμο Αρταίων


-Βραβεύτηκε η Αρτινή Παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε η Αρτινή παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα,.... 




...ενώ ομιλητές ήταν ο Χριστόδουλος Ναθαναήλ, Συντονιστής Διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας και η Μαρία Κραβαρίτη, Ενδοκρινολόγος.



Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα άτομα με ειδικές ικανότητες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Με το ήθος και τη δύναμη ψυχής τους δίνουν καθημερινά το παράδειγμα σε όλους μας. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υποδομές και υπηρεσίες. 


Στο Δήμο Αρταίων συνεχίζουμε την προσπάθεια, μαζί με τους φορείς των ΑμεΑ της περιοχής μας, χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις, με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες».
 

Παράλληλα, στην εκδήλωση το λόγο έλαβαν ακόμη και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων, όπως, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μάλλιος Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Άρτας και του Αθλητικού Σωματείου Α.Μ.Ε.Α, Ν. Άρτας «Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ», ο Χρήστος Ζαρκάδας από το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Αρταίων, Χαράλαμπος Μπίζας, Πρόεδρος Πρότυπου Κέντρου ΑμεΑ «Αγία Θεοδώρα», Μαριάνθη Ταράτσα Γραμματέας Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με ειδικές ανάγκες «Η Αγκαλία» και Γιώργος Τζόκας Διευθυντής του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Άρτας.
 

Να σημειωθεί, τέλος, ότι στην εκδήλωση λόγω έκτακτου κωλύματος δεν παρέστη ο Αρτινός παραολυμπιονίκης Θανάσης Μπαράκας, στον οποίο θα αποσταλεί το βραβείο από το Δήμο Αρταίων.
 

Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, ο Βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας, μέλη της Δημοτικής Αρχής, καθώς και πολλοί συμπολίτες.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ