Εντυπωσιακή η 1η εκδήλωση «Santa Bike Arta»


- Γίναμε Αι Βασίληδες για μια μέρα...!!! «Santa Bike Arta», μία φιλανθρωπική γιορτινή ποδηλατοβόλτα!!!!

Την Κυριακή, στις 18-12-2016, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Santa Bike Arta, που διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Όμιλο Άρτας με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Ν. Άρτας, Π.Κ.Ε.Κ.Α.Ε.Α. «Αγία Θεοδώρα». (Πλούσιο Φωτορεπορτάζ - Βίντεο)




Εκατοντάδες ποδηλάτες ντυμένοι Άι Βασίληδες έδωσαν τα φετινά Χριστούγεννα μια νότα αισιοδοξίας στην Άρτα, αλλά και χείρα βοήθειας σε συνανθρώπους μας.

Άφησαν, βέβαια, το έλκηθρό τους και έκαναν ορθοπεταλιές μέσα στην πόλη σε μια γιορτινή ποδηλατοβόλτα αλληλεγγύης για να βοηθήσουν τα παιδιά της πόλης, που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ήταν η πρώτη φορά που έγινε αυτή η εκδήλωση στην πόλη, βρίσκοντας, μάλιστα, μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, αφού περίπου 450 ποδηλάτες συμμετείχαν στο «Santa Bike Arta 2016».



Η δράση ξεκίνησε από το πρωί στην κεντρική πλατεία όπου πραγματοποιήθηκε μια ποδηλατοβόλτα για τους μικρότερους ποδηλάτες κατά μήκος του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης.

Οι μικροί ποδηλάτες γέμισαν την αγορά της πόλης με χαρούμενα σφυρίγματα, γέλια και πολλά μικρά ποδήλατα.

Στη συνέχεια λίγο μετά το μεσημέρι ξεκίνησε η ποδηλατοβόλτα για τα ‘’μεγαλύτερα παιδιά κάθε ηλικίας’’.

Η πορεία των ποδηλατών που ήταν ντυμένοι όλοι στα κόκκινα έκανε έναν μεγάλο γύρο στην πόλη, πέρασε από το Παραλίμνιο και το Γεφύρι, από την Παρηγορήτρια και τον κεντρικό πεζόδρομο και κατέληξε στο Κάστρο της Άρτας όπου ολοκληρώθηκε με μια συναυλία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου με θέμα τα παιδιά.





















































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ