Άρτα: Ρουμάνοι μπήκαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έκλεψαν


Συνελήφθησαν, χθες (29-11-2016) το μεσημέρι στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας, μία 23χρονη και ένας 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.



Ειδικότερα, χθες το πρωί στην πόλη της Άρτας, η 23χρονη εισήλθε σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. και με το πρόσχημα αγοράς δελτίων, αφαίρεσε χρηματικό ποσό ενώ στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου ανέμενε ο 26χρονος συνεργός της.

Ύστερα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς από τη συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής.

Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων της 23χρονης, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άργους, για απάτη.

Στο πλαίσιο ερευνών, βρέθηκε το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ