Ηγουμενίτσα: Δύο γυναίκες 33 και 26 ετών... είχαν μαζί τους 118 κιλά χασίς !


Συνελήφθησαν δύο ημεδαπές στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας, για μεταφορά και διακίνηση 118 κιλών περίπου ακατέργαστης κάνναβης 



Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 33 και 26 ετών, οι οποίες κατηγορούνται για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, σήμερα νωρίς το πρωί συνελήφθησαν στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών οι προαναφερόμενες, η μεν 33χρονη γιατί μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας -110- δέματα που περιείχαν (118) κιλά και (700) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η δε 26χρονη ως οδηγός άλλου Ι.Χ.Ε. οχήματος που λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος, ενημερώνοντας την 33χρονη για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.

Τα ναρκωτικά καθώς και τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθείσες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ