Αγρίνιο: Ληστής γρονθοκόπησε νεαρές για 30 ευρώ


Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας υπήρξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα στο Αγρίνιο, για την σύλληψη ενός νεαρού άνδρα που επιτέθηκε με βίαιο τρόπο σε δυο γυναίκες και τους απέσπασε κινητά και χρήματα.



Η πρώτη επίθεση έγινε στις 00:10 στην οδό Φιλελλήνων. Ο άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε 25χρονη και αφού την χτύπησε με γροθιές στην κοιλιά της αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο και πέντε ευρώ που είχε πάνω της.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο άγνωστος δράστης ξαναχτύπησε στην οδό Χαριλάου Τρικούπη. Επιτέθηκε σε 18χρονη, την έριξε κάτω και της πήρε το τσαντάκι της που περιείχε 25 ευρώ και το κινητό της τηλέφωνο.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε ευρείες αναζητήσεις με βάση και τις περιγραφές των θυμάτων, χωρίς όμως να βρουν τον δράστη. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σήμερα, πρώτες πρωινές ώρες, στο Αγρίνιο επιτέθηκε ασκώντας σωματική βία σε δύο ημεδαπές ηλικίας 25 και 18 ετών και αφαίρεσε από την κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα και μικρό χρηματικό ποσό.

agriniopress.gr
 .newsbeast.gr

(Φωτογραφία αρχείου)


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ