Τζουμέρκα: Περπάτησαν στο "Μονοπάτι της Βίδρας"


Με ικανοποιητική συμμετοχή και χαρούμενη διάθεση πραγματοποιήθηκε χθες μία όμορφη περιήγηση στο "Μονοπάτι της Βίδρας" και συγκεκριμένα στο τμήμα από Γεφύρι Πλάκας μέχρι την Πλατανούσσα (Παλιογιόφυρο) χωρικής αρμοδιότητας Δήμου Βορείων Τζουμέρκων συνολικής απόστασης 7 χλμ.και χρονικής διάρκειας 4 ωρών. (15 Φώτο)



Το παρόν έδωσε - όπως πάντα - και ο δήμαρχος Γιάννης Σεντελές υλοποιώντας έτσι την υπόσχεση και ιδέα για πραγματοποίηση αυτής της εξόρμησης.

Η διαδρομή περιελάμβανε περπάτημα μέσα σε ένα φανταστικό φθινοπωρινό τοπίο παράλληλα προς τη ροή του λίγο αγριεμένου.....Αράχθου ενώ πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και κέρασμα στο τοπικό οινοποιείο "Κτήματα Ευδοξία". 

Η διοργάνωση ήταν του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων με τις τοπικές κοινότητες και πολιτιστικούς συλλόγους Πλατανούσσας και Μονολιθίου. 

Το ραντεβού για την επόμενη απόδραση δεν δόθηκε χθες, η σκέψη όμως για επανάληψή της κυριάρχησε μεταξύ των συμμετεχόντων όπως φανερή ήταν και η σκέψη για συνεχείς και σημαντικές βελτιώσεις στη βατότητα του μονοπατιού καθώς και η αποκατάσταση κάποιων ελλείψεων στη σήμανση κάποιων δευτερευουσών διασταυρώσεων.
















 Αναρτήθηκε στο FB από Μιχάλης Πανταζής

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ