Ιωάννινα: Συνελήφθη για απόπειρα ληστείας


Οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είχαν ως αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ληστείας.





Ειδικότερα, χθες (28-10-2016) αργά το απόγευμα στην πόλη των Ιωαννίνων, ο 30χρονος δράστης αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου και στη συνέχεια εισήλθε σε αυτό από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.

Κατά τη διάρκεια εξερεύνησης του χώρου του υπνοδωματίου έγινε αντιληπτός από τον 60χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη και αφού τον απείλησε με κατσαβίδι, τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι ενώ κατά την καταρρίχησή του από το μπαλκόνι τραυματίστηκε στο χέρι.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (505) ευρώ, ως προερχόμενο από τέλεση κλοπών.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο 30χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων προκειμένου εξακριβωθεί πλήρως η δράση του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ