Άρτα: Την Κυριακή ο φετινός Δημόσιος Θηλασμός


Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016 ‘’ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ’’

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ διοργανώνει τον 7o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας! 



Για την ΑΡΤΑ την διοργάνωση έχει αναλάβει για 5η χρονιά η ''Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας ΑΡΤΑΣ΄΄




και σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!

Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!

Σε αυτή την εκδήλωση μας δίνεται η αφορμή μητέρες - μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα».

Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού. Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Στην ΑΡΤΑ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΠΛΑΤΕΊΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ (μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ) και σε περίπτωση κακοκαιρίας, στην αίθουσα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας επί της οδού Σκουφά)

Η εκδήλωση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να απασχοληθούν και οι μικροί μας φίλοι! Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!

* To 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1-7 Αυγούστου.

Στην Ελλάδα, η εβδομάδα αυτή εορτάζεται 1-7 Νοεμβρίου και φέτος έχει θέμα «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε οπουδήποτε».

Βρείτε τα σημεία συνάντησης για τις υπόλοιπες πόλεις, εδώ:
www.facebook.com/thilazo



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ