Nυχτερινό μποτιλιάρισμα στη Συκούλα


Μια πρωτόγνωρη και άνευ λόγου ταλαιπωρία βιώνουν όσοι μετακινούνται από και προς την Ήπειρο στη γέφυρα στη θέση Συκούλα. 



Όπως αναφέρθηκε χθες για το τι ακριβώς συμβαίνει τις τελευταίες είκοσι μέρες στη σημείο με τη ταλαιπωρία που βιώνουν οι διερχόμενοι, σήμερα το πρωί δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Αιτωλοακαρνανία, το οποίο διέρχεται μέσα από το ποτάμι και είναι χωμάτινο.

Αυτό θα είχε προσωρινά θετικά αποτελέσματα καθώς τα οχήματα θα κινούνταν σε συνεχόμενη ροή ΑΝ οι υπεύθυνοι είχαν καταργήσει του φωτεινούς σηματοδότες.

Χθες, βράδυ Παρασκευής, στο σημείο όπως βλέπετε και στη φωτό, υπάρχει μποτιλιάρισμα αρκετών χιλιομέτρων επειδή οι οδηγοί σταματούν στους σηματοδότες

Βέβαια και η λύση του χωματόδρομου θα πρέπει να θεωρείται προσωρινή διότι με τη διέλευση φορτίων 30 και 40 τόνων είναι ζήτημα χρόνου να αποκοπεί και πάλι.

e-maistros.gr
 agrinionews.gr



Σχόλια

  1. Και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί και σαν καλά προβατάκια κανείς δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ ............ τις Κυριακές που ο κόσμος πηγαίνει στη θάλασσα φτάνει η ουρά έως και 200 αυτοκίνητα !!!! (7–8 το πολύ οχήματα περνάνε κάθε φορά που το φανάρι γίνετε πράσινο – εκτός εάν το πρώτο όχημα είναι παλιό φορτηγό οπότε περνάνε 2 η 3 οχήματα!) Και πότε να τελειώσει; Όχι σύντομα, αυτό είναι το σίγουρο. Εκτός εάν υπάρχει θανατηφόρο τροχαίο, και μετά θα αρχίσει το κλασσικό "Ποιος φταίει;" Εκτός από επιβατικά οχήματα, εγκλωβίζονται και φορτηγά, λεωφορεία, ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, αστυνομικά λεωφορεία που μεταφέρουν φυλακισμένους (σενάριο για ταινία θα ήταν Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΥΛΑΣ !!!! ), χρηματαποστολές («Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΥΛΑΣ») (Έχω μεγάλη φαντασία, δεν λέω, που οφείλεται στα πολλά μυθιστορήματα που διαβάζω από μικρή !) Ας δούμε τι θα δούμε …… και πόσο θα τραβήξει ….είναι πάνω από 2 μήνες ήδη! Στην Ιταλία (και όχι μόνο) σε μια εβδομάδα θα το είχανε έτοιμο !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης