Ιωάννινα: Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του


Τραγωδία στην άσφαλτο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Άρτας. Συγκλονίζουν τα δάκρυα των δύο παιδιών, που είδαν τον πατέρα τους, να υποκύπτει στα τραύματά του...



Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες λίγα λεπτά πριν τις 18.00 το απόγευμα, στο12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Άρτας κοντά στη διασταύρωση Μπιζανίου όταν οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το όχημα βγήκε από τον δρόμο και μετά από τρελή πορεία "προσγειώθηκε"σε παρακείμενο αγρόκτημα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Τροχαίας Ιωαννίνων.

Μέσα εκτός από τον άτυχο πατέρα που οδηγούσε, βρίσκονταν τα δύο του παιδιά του, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Τα παιδιά φέρουν ελαφρά τραύματα αλλά εμφανώς σοκαρισμένα, καθώς ο 60χρονος οδηγός και πατέρα τους σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια τους .'Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ήταν συνταξιούχος αστυνομικός.

 epirus-tv, madata.gr

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες το μεσημέρι, στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Άρτας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 59χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 59χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο επιβατών (ενός 27χρονου και μιας 25χρονης).

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης