Άρτα: Βρέθηκε νεκρός ο 75χρονος Αγρινιώτης


Ο 75χρονος Θανάσης Γκούστας απ' το Αγρίνιο, βρέθηκε χθες νεκρός πίσω από τα γήπεδα τένις του Δήμου Αρταίων...

Η σύζυγός του τον περίμενε στον Πάπιγκο Ζαγορίου, για να περάσουν κάποιες ημέρες διακοπών και αυτός, προφανώς πηγαίνοντας εκεί, σταμάτησε στην Άρτα και άφησε δώ την τελευταία του πνοή.



Ο λόγος για τον 75χρονο Θανάση Γκούστα απ' το Αγρίνιο, που απ' την περασμένη Δευτέρα, είχε εντοπιστεί από άνδρες της Αστυνομίας, το αυτοκίνητό του, στον χώρο των Δικαστηρίων. Ήταν ξεκλείδωτο και αφημένο εκεί το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη.

Οι αστυνομικοί, μέσω αυτού του τηλεφώνου, επικοινώνησαν με την σύζυγο του άτυχου 75χρονου, η οποία δήλωσε πως απ' την προηγούμενη ημέρα τον περίμενε στο Πάπιγκο, για τις ολιγοήμερες διακοπές και φυσικά δεν γνώριζε που βρισκόταν το αυτοκίνητό του. 

Απ' την περασμένη Δευτέρα, άρχισαν οι έρευνες της Αστυνομίας και τελικά, πριν λίγες ώρες εντοπίστηκε το πτώμα του άτυχου αγρινιώτη, πίσω απ' τα γήπεδα του τένις.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Ηλία Βουγιουκλάκη, με τον οποίο επικοινώνησε με την Αστυνομία Άρτας, για τα αίτια του θανάτου του 75χρονου, είναι πως το πιο πιθανό, είναι να έχασε την ζωή του, από ανακοπή καρδιάς. 

Αυτό όμως θα ανακοινωθεί επίσημα, τις επόμενες ημέρες, λόγω του ότι μεσολαβεί και η αργία της Κυριακής.

 Πηγή: gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ