Βρυξέλλες: Συνάντηση Τσίπρα - Κρέτσου


-Δεν είναι σίγουρο αν σ' αυτή τη συνάντηση... συζήτησαν και τα προβλήματα της Κοιλάδας του Αχελώου

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε κληθεί και παρευρέθη πριν από λίγο, ως παρατηρητής στην προπαρασκευαστική συνεδρίαση της Συνόδου των Ευρωσοσιαλιστών η οποία προηγείται της Συνόδου Κορυφής. 



Όπως είναι γνωστό αυτή η επικείμενη κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, γίνεται μετά τις εξελίξεις με το βρετανικό δημοψήφισμα και την κατάσταση στην Ευρώπη


Μετά το τέλος αυτής της συνεδρίασης των Ευρωσοσιαλιστών, στην οποία συμμετείχε και η Φώφη Γενηματά, ο Αλέξης Τσίπρας, είχε συνάντηση με την γνωστή μας Ευρωπαία Επιτρόπο Κορίνας Κρέτσου, η οποία είναι αρμόδια για τις Περιφερειακές Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Μαζί της είχε μια γόνιμη συνάντηση (κεντρική φώτο) και φυσικά αναφέρθηκαν σε οικονομικά θέματα τα οποία απασχολούν Αθήνα και Βρυξέλλες.... Δεν είναι όμως σίγουρο ότι συζήτησαν και τα προβλήματα της Κοιλάδας του Αχελώου...



Θυμίζουμε ότι η Κα Κρέτσου έχει επισκεφθεί την περιοχή και ιδιαίτερα την Κοιλάδα του Αχελώου για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ήταν το θέμα της ημερίδας η οποία είχε πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Μαΐου στο Περδικάκι Βάλτου.

Ακολούθως είχε επισκεφθεί τη Ι.Μ. Σέλτσου και είδε από κοντά τα απομεινάρια της ιστορικής Γέφυρας Κοράκου.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ