Συλλήψεις 3 ατόμων σε Ιωάννινα, Άρτα και Πρέβεζα


- Για καταδικαστικές αποφάσεις 

Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2016) στα Ιωάννινα, στην Άρτα και στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Άρτας και Πρέβεζας, τρία άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις. 



Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν: 

• Χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και πέντε μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για χρέη προς το Δημόσιο και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών και εισφορών.

• Χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Άργους, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

• Χθες το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης δέκα μηνών, για λαθρεμπορία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ