Άρτα: Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ


- Την Κυριακή 3 Απριλίου και Θεματικές την Τετάρτη 6 Απριλίου 

Η Ν.ΕΦ.Ε. Άρτας, με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές για συνέδρους, πρόεδρους ΔΗΜ.Τ.Ο., μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και υπευθύνων Θεματικών Ενοτήτων την Κυριακή 3 Απριλίου και την Τετάρτη 6 Απριλίου. 




Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΝΕΦΕ, που υπογράφεται από τον Πρόεδρό της Ιωάννη Κιτσάκη, αναφέρονται τα εξής:

«Η Ν.ΕΦ.Ε. Άρτας αφού έλαβε υπόψιν: -Τις υποβληθείσες υποψηφιότητες για συνέδρους, πρόεδρους ΔΗΜ.Τ.Ο., μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. και υπευθύνων θεματικών ενοτήτων -Τις διατάξεις της υπ’ αρίθμ: 267/19.02.2017 βασικής εγκυκλίου για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2016

Αποφασίζει

-Ανακηρύσσει χωρίς τη διεξαγωγή εκλογών τους υποψηφίους του γενικού πίνακα συνέδρων για το συνέδριο.
-Ανακηρύσσει χωρίς τη διεξαγωγή εκλογών τους υποψηφίους του ειδικού πίνακα γυναικών συνέδρων για το συνέδριο.
-Ανακηρύσσει χωρίς τη διεξαγωγή εκλογών την υποψήφια για πρόεδρο και μέλη ΔΗΜ.Τ.Ε. Γεωργίου Καραϊσκάκη
-Αποφασίζει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη προέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Νικολάου Σκουφά -Ανακηρύσσει χωρίς τη διεξαγωγή εκλογών τα μέλη ΔΗΜ.Τ.Ε. Νικολάου Σκουφά.
-Αποφασίζει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη προέδρου και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων.
-Αποφασίζει τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη προέδρου και μελών ΔΗΜ.Τ.Ε. στη ΔΗΜ.Τ.Ο Άρτας.

Μετά τα ανωτέρω: Σε όσες ΔΗΜ.Τ.Ο. διεξάγονται εκλογές, θα γίνουν στις 3 Απριλίου 2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 – 19:00.

Καλούνται τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νικολάου Σκουφά να προσέλθουν για να ψηφίσουν για εκλογή προέδρου στο ΚΕΠ ΠΕΤΑ.

Καλούνται τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άρτας να προσέλθουν για να ψηφίσουν για πρόεδρο και μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο. στο χώρο του εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας.

Καλούνται τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Κεντρικών Τζουμέρκων να προσέλθουν και να ψηφίσουν για πρόεδρο και μέλη ΔΗΜ.Τ.Ο. στο ΚΕΠ Βουργαρελίου.

-Ακόμη η Ν.ΕΦ.Ε αποφασίζει τη διεξαγωγή εκλογών θεματικών τομέων στις 6 Απριλίου 2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:00 – 20:00, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Άρτας επί της οδού Μαξίμου Γραικού 20, κτίριο ενώσεως συνεταιρισμού Άρτας - Φιλιππιάδας 2ος όροφος. Εκλογές θα διεξαχθούν μόνο για τους κατωτέρω θεματικούς τομείς: -Υγείας -Δικαιοσύνης -Εμπόρων – Βιοτεχνών – Επαγγελματιών

Οι υποψήφιοι για τους λοιπούς θεματικούς τομείς ανακηρύσσονται χωρίς διεξαγωγή εκλογών με απόφαση Ν.ΕΦ.Ε. Καλούνται να προσέλθουν για ψηφοφορία μόνο μέλη του κόμματος που ανήκουν στις τρείς παραπάνω κατηγορίες».

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης