Πρέβεζα: Ψυχοπαθής ο δολοφόνος της Λυγιάς;


-Έχει εμμονή στον αριθμό 13

Με πισώπλατες μαχαιριές έσφαξε τον συγχωριανό του ένας 56χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχιατρικά προβλήματα και ο οποίος έχει εμμονή με τον αριθμό 13, όσα ήταν και τα χτυπήματά του προς τον άτυχο 79χρονο, στο παραθαλάσσιο χωριό Λυγιά στην Πρέβεζα.



Ο «τρελάκιας», όπως φέρεται ότι τον φώναζαν, ομολόγησε την ανθρωποκτονία, ενώ προέκυψε επιπλέον ότι είχε πυρπολήσει το αυτοκίνητο του συντρόφου της πρώην γυναίκας του στις 13 Δεκεμβρίου (!) και είχε βεβηλώσει τάφους συγγενών του για να... αναστηθούν!

Το σοκ που υπέστησαν οι κάτοικοι από το άγριο φονικό που έγινε ανήμερα τα Χριστούγεννα διαδέχτηκε η ανακούφιση μετά τη σύλληψη του 56χρονου.

Ο άτυχος 79χρονος έκανε αμέριμνος τον περίπατό του στην περιοχή Λιμανάκι, στη Λυγιά, όταν ξαφνικά ο 56χρονος του επιτέθηκε πισώπλατα με στιλέτο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Τον άτυχο ηλικιωμένο εντόπισαν συγχωριανοί του και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του αποδόθηκε αρχικά σε παθολογικά αίτια (!), ωστόσο ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου διαπίστωσε γρήγορα ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία.

Κατά την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας και από τις εικόνες κλειστού κυκλώματος από μαγαζί αποδείχθηκε ότι λίγα λεπτά μετά το έγκλημα ο 56χρονος έπλυνε τα ματωμένα χέρια του σε μια βρύση. Επιπλέον, στο σπίτι του έπλυνε τα ρούχα του, έκαψε τα παπούτσια του και έβρασε το στιλέτο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του 79χρονου.

Στους αστυνομικούς ο «τρελάκιας» είπε ότι για εκείνον ο αριθμός 13 έχει ξεχωριστή σημασία. Από την έρευνα προέκυψε ότι εμπλέκεται σε εμπρησμό αυτοκινήτου που έγινε στις 13 Δεκεμβρίου στην Πρέβεζα. Τότε είχε παρακολουθήσει τη (δεύτερη) πρώην σύζυγό του και είδε πως έξω από το σπίτι της στάθμευσε το αυτοκίνητό του ο σύντροφός της, ο οποίος στη συνέχεια ανέβηκε στο σπίτι.

Εκείνος περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό το όχημα και έβαλε φωτιά! Επίσης, το πρωί του Σαββάτου έσπασε τους τάφους των γονιών του και της πρώτης συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν και τον Αύγουστο παρέμεινε σε ψυχιατρική κλινική ύστερα από αίτημα της κόρης του.

 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ