Κατσακιώρης:Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας


Με αφορμή,την αποχώρηση του από την θέση του Διοικητή του Γ.Ν Άρτας, ο Νικόλαος Κατσακιώρης, με δελτίο τύπου, πριν από λίγο, στα τοπικά ΜΜΕ, έκανε έναν μικρό απολογισμό της διετούς θητείας του και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο σύνολο των εργαζομένων για την εξαίρετη συνεργασία που είχε μαζί τους.




Αναλυτικά ανέφερε τα εξής

Στη ζωή όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Για εμένα σήμερα έκλεισε ο κύκλος μου ως διοικητής στο Γ.Ν. Άρτας μετά από δύο χρόνια που είχα την τιμή να προΐσταμαι του νοσοκομείου μας, από την στιγμή που ο κ.Υπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή μου, την οποία είχα υποβάλει από τις 30 Απριλίου 2015.

Θέλω να ευχαριστήσω:

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων για την εξαίρετη συνεργασία ως προς την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Το σύνολο των εργαζομένων του νοσοκομείου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα δύο αυτά χρόνια και την υποδειγματική αφοσίωση στα καθήκοντά τους. Όλους τους φορείς της πόλης, οι οποίοι στάθηκαν στο σύνολό τους δίπλα στο νοσοκομείο.

Το σύνολο των ΜΜΕ της πόλης, τα οποία χωρίς να λαϊκίζουν παρουσίαζαν πάντα την σωστή διάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε. Τους Διοικητές και Υποδιοικητές της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

 Τους πολίτες του νομού Άρτας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην επόμενη διοίκηση του νοσοκομείου. Πάντα θα χαίρομαι να μαθαίνω ευχάριστα νέα για το νοσοκομείο μας και τους εργαζομένους του.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ

Σχόλια

  1. Ευχαριστουμε για την προσφορά σας στο Νοσοκομείο μας! Εύχομαι τα καλλίτερα!!
    Μιχάλης Βλάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το γνωρίζω προσωπικά αλλά έκανε και αφήνει έργο στο νοσοκομείο μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζει ο τόπος μας. Το είδα κατά τη νοσηλεία μου προ εξαμήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ