Πέντε τα φετινά βραβεία από την ΠΕ Άρτας


Πέντε βραβεία ετοιμάζει η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας προς απόδοση τιμής σε περιπτώσεις διακρίσεων ή και προσφοράς στον τόπο με την ολοκλήρωση του έτους. 




Πρόκειται για βραβεύσεις που ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς επιδιώκει να αποτελέσουν θεσμό και που θα δοθούν για δεύτερη χρονιά στην διάρκεια της καθιερωμένης εκδήλωσης δεξιώσεις για ανταλλαγή ευχών ανήμερα της Πρωτοχρονιάς μετά την δοξολογία.

Οι βραβεύσεις θα γίνουν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, και φέτος συνολικά αφορούν σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλη Ψαθά, η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας θα βραβεύσει τα δυο αδέλφια Χρήστο και Θανάση Σπανό από το Παλαιοκάτουνο Άρτας, όπου και διατηρούν παραδοσιακό καφενείο.

Οι δυο ιδιοκτήτες βραβεύονται για την προσήλωσή τους στην τήρηση του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. «Πρόκειται για ένα καφενείο όπου ο νόμος τηρείται με... ευλάβεια», σημείωσε ο κ. Ψαθάς μη κρύβοντας και τη δική του έκπληξη για το γεγονός.

Επιπλέον βραβείο θα δοθεί στην φοιτήτρια, σήμερα, της Ιατρικής Κωνσταντίνα Σαραντάρη από την Καμπή Άρτας. Η Κωνσταντίνα εισήλθε πρώτη με τον υψηλότερο βαθμό στις Πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μετά της επίδοσή της στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2015.

Ακόμη δυο βραβεία θα αποδοθούν στην Βιομηχανία ΙΟΝ. Το ένα αφορά στην ίδια την επιχείρηση εις μνήμη του ιδρυτή της Γιάννη Κωτσιόπουλου για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική προσφορά της βιομηχανίας στα χρόνια παρουσίας της στην περιοχή, ενώ ένα ακόμη βραβείο θα αποδοθεί προς τιμήν του, για πολλά χρόνια διευθυντή της, Ιωάννη Μπανταλούκα.

Η τελετή απονομής θα γίνει στα γραφεία της Π.Ε. Άρτας, με παράδοση αναμνηστικών δώρων και τιμητικής πλακέτας που έχει ετοιμάσει για κάθε βραβευθέντα η ΠΕ Άρτας, ενώ για την Κωνσταντίνα Σαραντάρη, έχει ήδη αγοραστεί ένας φορητός υπολογιστής που θα της παραδοθεί ως ένα επιπλέον χρηστικό δώρο για τις σπουδές της.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης