Το εκπληκτικό κολάζ της Bild με τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2015


- ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ 

Μια μοναδική φωτογραφία όπου περιλαμβάνονται όλα τα σημαντικά γεγονότα της χρονιάς που τελειώνει, δημιούργησαν οι γραφίστες της γερμανικής εφημερίδας Bild. 



Στο φωτογραφικό κολάζ παρελαύνουν όλα τα γεγονότα και οι πρωταγωνιστές της χρονιάς που φεύγει από την πολιτική, τον κινηματογράφο, την κοινωνία, το ποδόσφαιρο και τη μουσική.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με την κορδέλα που γράφει «τα καταφέρνουμε».

Η Συρία, το προσφυγικό αλλά και ...η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κέρμιτ και η Μις Πίγκυ φιγουράρουν στα σημαντικά γεγονότα που συγκράτησε η Bild. Στην πρώτη γραμμή ο Ερντογάν, ο Πούτιν, ο Ασαντ και ο Ομπάμα που κάθονται σε ένα τσόχινο τραπέζι, ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν και της Εθνικής Γερμανίας, Τόμας Μίλερ αλλά και η Μάιλι Σάιρους και τα ρομπότ από το Star Wars.

Φυσικά από το κολάζ αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα. Στη φωτογραφία διακρίνουμε τον Γιάνη Βαρουφάκη να οδηγεί τη μηχανή του με συνεπιβάτη τον γελαστό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βαρουφάκης, μάλιστα, απεικονίζεται να κάνει τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο για την οποία προκλήθηκε τόσο μεγάλη συζήτηση στη Γερμανία για το αν την έκανε ή όχι ο πρώην ΥΠΟΙΚ

 ethnos.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης