Άρτα: Στο παλαιό Νοσοκομείο οι υπηρεσίες του πρώην ΙΚΑ


-Ανακούφιση για τους πάνω από 30.000 ασφαλισμένους

Ταλαιπωρία τέλος για τους πάνω από 30.000 ασφαλισμένους που θα εξυπηρετούνται σε λίγο καιρό στο χώρο του Κέντρου Φυσικής Αποκατάστασης, δηλαδή στο χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άρτας όπου θα μετεγκατασταθούν οι υγειονομικές υπηρεσίες του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ). 



Το μείζον όσο και χρόνιο αίτημα όλων των ασφαλισμένων αλλά και των φορέων της Άρτας για μετεγκατάσταση σε άλλο χώρο από το υφιστάμενο κτήριο που να πληροί τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ικανοποιήθηκε από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ηπείρου και με απόφαση τόσο της ΔΥΠΕ όσο και αντίστοιχη του Διοικητικού Συμβουλίου του νοσοκομείου Άρτας στο οποίο υπάγεται διοικητικά το ΚΕΦΙΑΠ, δόθηκε το πράσινο φως για την μετεγκατάσταση.

Ο διευθυντής των υγειονομικών Υπηρεσιών του ΠΕΔΥ Άρτας, Βησσαρίων Καραδήμας, προετοιμάζει την διαδικασία της μετεγκατάστασης, η οποία θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα κι αφού πρώτα μετακινηθεί στο χώρο του παλιού νοσοκομείου το ηλεκτρονικό τηλεφωνικό κέντρο του ΠΕΔΥ.

Φτάνουμε στο τέλος... 

«Νομίζω ότι φτάνουμε στο τέλος ενός μεγάλου και δύσκολου δρόμου. Μην ξεχνάτε ότι περάσαμε και μια δύσκολη περίοδο με το κλείσιμο των μονάδων και την περιπέτεια που είχαν παράλληλα και οι ασφαλισμένοι. Νομίζω όμως ότι σιγά-σιγά βρίσκουμε το δρόμο μας. Περάσαμε ένα μεταβατικό στάδιο που ήταν πράγματι πολύ δύσκολο», είπε ο κ. Καραδήμας, προσθέτοντας ότι «δεν θα σταματήσουν καθόλου τη λειτουργία τους οι υπηρεσίες του ΠΕΔΥ ούτε στην διάρκεια της μετακόμισης. Δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι τέτοιο. Αφού μετακινηθούν τα δυο οδοντιατρικά τμήματα θα ακολουθήσουν γραφεία και ιατρεία και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία», επισήμανε.

 ixotisartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης