Σήμερα τα εγκαίνια της 3ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης


Σήμερα Κυριακή και ώρα 9.30 το βράδυ θα γίνουν τα εγκαίνια της 3ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης στην Άρτα, η οποία θα διαρκέσει μια εβδομάδα, ενώ παράλληλα στόχο αποτελεί συνολικά η τόνωση της κίνησης σε όλη την τοπική αγορά για το ίδιο διάστημα με σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων σε συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου και Δήμου Αρταίων. 



Στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου, το ίδιο διάστημα γίνεται η εμποροπανήγυρη, από την «Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και τη συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας και τον Εμπορικό σύλλογο Άρτας.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, Γιώργο Πανέτα, η συμμετοχή των εκθετών είναι αρκετά μεγάλη τόσο από επιχειρήσεις του νομού όσο και από περιοχές εκτός γεωγραφικών ορίων του.

Ο χώρος που φιλοξενεί την φετινή τρίτη Γενική Εμπορική Έκθεση Άρτας, είναι αρκετά μεγαλύτερος από τον περυσινό, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται ώστε να αποτελέσει σταδιακά θεσμό για την περιοχή.

Έτσι συνολικά φέτος το εμβαδόν της έκθεσης ανέρχεται σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα, και ήδη καταγράφεται σημαντικό ενδιαφέρον από τοπικές επιχειρήσεις για συμμετοχή με προβολή τους στα περίπτερα που έχουν διαμορφωθεί.

Ενδεικτικά έχει αναφερθεί ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 50 επιχειρήσεις από το νομό Άρτας και άλλες 30 ακόμη από άλλους νομούς.

 Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.00 εως 23.30μ.μ. 

Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών ξεπερνάει τις 50.000, γεγονός που προσφέρει τεράστια επισκεψιμότητα στην έκθεση.

Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων


Διαβάστε περισσότερα  ΕΔΩ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης