Πεσκάρα: Μετά την Ιταλία ήρθε η σερά της Τουρκίας..


Μετά την διοργανώτρια Ιταλία η Εθνική Γυναικών νίκησε (2-1) και την Τουρκία και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά

Σε τροχιά μεταλλίου βρίσκεται η Εθνική Γυναικών μπιτς χάντμπολ, στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας, στην οποία συμμετέχουν η ΒΑΣΩ ΣΚΑΡΑ και η ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

(ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΑ)



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο κόντρα στην Ιταλία, επικράτησε και της ισχυρής Τουρκίας με 2-1 σετ (12-13, 13-12, 10-6).


Έτσι η Εθνική μας έκανε το «3 στα 3» στη διοργάνωση της Πεσκάρα και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στην τετράδα, ενώ είναι καθαρά στο χέρι της η πρωτιά του ομίλου με στόχο έναν πιο βατό αντίπαλο στην συνέχεια στους αγώνες χιαστί.


Καθοριστική ήταν στον αγώνα η Ελένη Ποιμενίδου που απόκρουσε κρίσιμο πέναλτι στην διαδικασία των σουτ αουτ, ενώ πρώτη σκόρερ με 14 γκολ και εντυπωσιακό ποσοστό (7/8) ήταν η Μούρνου.

Η ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη σημείωσε: «Λίγο η κούραση, λίγο η ώρα του ματς δεν μας βοήθησαν. Παρόλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε και το πρώτο σετ, αφού είχαμε την τελευταία επίθεση. Ωστόσο κάναμε ανατροπή και αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα είναι πιο ώριμη από ποτέ. Είδαμε ότι στις δύο διαδικασίες των σουτ αουτ έχουμε γκολ σε όλες τις εκτελέσεις μας. Θεωρητικά είμαστε κοντά στην πρώτη θέση, θέλουμε μία νίκη όμως ακόμα. Όλες οι ομάδες εδώ είναι καλού επιπέδου και δεν υπάρχει εύκολο ματς».

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα στις 19:30 την Σλοβενία με στόχο το «4 στα 4».


ΕΛΛΑΔΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ 2-1

ΕΛΛΑΣ (Μαρία Καραντώνη): Σ. Δημητρίου 2, Σκάρα, Ποιμενίδου 7, Παπαβασιλείου 2, Μάστακα 4, Μούρνου 14, Ράτσικα, Βασιλειάδου, Καλοϊδη, Α. Δημητρίου 6.

 Διαβάστε ακόμη 

Πεσκάρα: ...Η Ιταλία παραδόθηκε στην Ελλάδα...!!

 

...Σήμερα ρίχνονται στη "μάχη της Πεσκάρα"!!

 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ