Χάος με τις τράπεζες... Άδειασαν τα ΑΤΜ και στην Άρτα...


Μέσα σε χρόνο ρεκόρ μετά και τις διαρροές που ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Κυριακής αλλά και τις τελικές ανακοινώσεις που έγιναν το βράδυ για περιορισμούς στις Τράπεζες, εξαφανίστηκαν και τα τελευταία ευρώ από τα ΑΤΜ των τραπεζικών υποκαταστημάτων στην Άρτα. 



Ήδη από το μεσημέρι τα προβλήματα άρχισαν να φαίνονται, αφού όπως όλα δείχνουν ενόψει των αποφάσεων που ελήφθησαν, αλλά και για άλλους λόγους όπως οργάνωσης και ασφαλείας, δεν προχώρησαν διαδικασίες ώστε τα ΑΤΜ να ξαναγεμίσουν σε πολλά τραπεζικά υποκαταστήματα.


Μετά και τις αποφάσεις για τους περιορισμούς, εκατοντάδες καταθέτες αναζητούσαν αγωνιωδώς μηχάνημα ώστε να κάνουν ανάληψη, αλλά τελικά το μόνο που διέθετε ακόμη χρήματα ήταν αυτό του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Κιλκίς. (Χθεσινές φώτο)

Δεν ήταν λίγοι οι πολίτες που έφευγαν απογοητευμένοι και προβληματισμένοι ειδικά για την αυριανή μέρα, όπου ακόμη και τα ΑΤΜ δεν θα λειτουργούν, ενώ όπως είναι φυσιολογικό η οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα την τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να «παγώσει», με έντονη την αβεβαιότητα και για τη συνέχεια.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης