Ετοιμοι να πανηγυρίσουν οι... Τούρκοι

Σμύρνη
 ...Για το ΦΠΑ 23% στα ελληνικά ξενοδοχεία και νησιά 

Πληροφορίες από τους Ελληνες ξενοδόχους για την πιθανότητα αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά και τα ξενοδοχεία της Ελλάδας ζητούν οι συνάδελφοί τους στην Τουρκία, καθώς εάν αυτή εφαρμοστεί άμεσα, θα οδηγήσει σε αύξηση των κρατήσεων στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.



Παράγοντες του ξενοδοχειακού κλάδου στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου φέρονται σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ να δέχονται όλο και συχνότερα σχετικές ερωτήσεις από επιχειρηματίες στην τουρκική ακτή, καθώς η τουριστική σεζόν μπαίνει σταδιακά στην περίοδο κορύφωσής της.

Σημειώνεται ότι το νέο πιθανό πλήγμα για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος δεν είναι το πρώτο για φέτος.

Κατά τις ίδιες πηγές, ήδη οι Τούρκοι ξενοδόχοι έχουν προχωρήσει σε σημαντικές εκπτώσεις τιμών ως και 25% για να προσελκύσουν πελάτες, μετά την δραματική μείωση αφίξεων από τη Ρωσία λόγω της ουκρανικής κρίσης.

Στόχος τους είναι, όπως και για τους Ελληνες συναδέλφους τους, οι πολίτες των δυτικών χωρών και κυρίως της Ευρώπης, προκειμένου να κρατήσουν ψηλά την πληρότητα των μονάδων τους.

ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ