"Μακρυγιάννης": Πλούσιες οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις !!


Το πρόγραμμα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ», όπως κάθε χρόνο, έχει τη χαρά να παρουσιάσει στα μέλη, τους φίλους και τους συμπολίτες μας μια σειρά εκδηλώσεων για το Καλοκαίρι του 2015 και θα συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου για την απελευθέρωση της πόλης μας.



Μετά την παρουσίαση των μικρών μας χορευτικών τμημάτων που έγιναν στην αίθουσα του Συλλόγου μας στις 26 και 28 Μαΐου, ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις μας:

1. Το Σάββατο και Κυριακή 30 και 31 Μαΐου η Μικτή χορωδία του Συλλόγου μας θα βρίσκεται στην Κατερίνη, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα συμμετέχει στη χορωδιακή συνάντηση «Εαρινών Ημερών Μουσών 2015», καλεσμένη της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης. Τα μέλη της αποστολής θα ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και θα επισκεφθούν το Λιτόχωρο και τους πρόποδες του Ολύμπου.

2. Την Τετάρτη 3 Ιουνίου και ώρα 09:00 το βράδυ θα γίνει η συνεστίαση των μεγάλων μας χορευτικών στην αυλή του Συλλόγου μας.

3. Την Τετάρτη 17 Ιουνίου χορωδιακό φεστιβάλ από τις παιδικές χορωδίες και την εφηβική χορωδία του Συλλόγου μας στο Θέατρο Κάστρου της Άρτας στις 09:00 το βράδυ.

4. Την Πέμπτη 18 Ιουνίου θεατρική παράσταση από το θεατρικό μας εργαστήρι με το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Τα μαγικά μαξιλάρια» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας στις 09:00 το βράδυ.

5. Την Παρασκευή 19 Ιουνίου χοροθεατρική παράσταση από το τμήμα tango του Συλλόγου με θέμα «Η ιστορία του tango» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας στις 09:00 το βράδυ.

 6. Το Σάββατο 20 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας θα γίνουν οι επιστημονικές εργασίες της εκδήλωσης που διοργανώνει το ΤΕΙ Ηπείρου και ο Δήμος Αρταίων με θέμα: «Οθωμανική Άρτα: η μετάβαση από την ύστερη οθωμανική περίοδο στην Ελληνική πόλη».

7. Την Κυριακή 21 Ιουνίου θα επαναληφθεί η χοροθεατρική παράσταση από το τμήμα tango του Συλλόγου μας με θέμα «Η ιστορία του tango» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στις 09:00 το βράδυ.

8. Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου χορευτικό φεστιβάλ από τα χορευτικά μας τμήματα στο θέατρο Κάστρου στις 09:00 το βράδυ.

9. Την Τετάρτη 1η Ιουλίου η μικτή μας χορωδία θα συμμετέχει στην εξ αναβολής εκδήλωση στο Βυζαντινό μας μνημείο, τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού της Παρηγορήτισσας, που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.

10. Το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Αυγούστου μουσική βραδιά από τις χορωδίες μας και τη χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου στο θέατρο Κάστρου της πόλης μας που αποτελεί ένα ξεχωριστό ιστορικό μνημείο.

Καλούμε όλους, τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου μας και το κοινό της πόλης μας και της περιοχής μας, να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις μας και θα χαρούμε να μας πουν τη γνώμη τους και να ακούσουμε την κριτική και τις προτάσεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης