...Ορθοπεταλιές στις 20-21 Ιουνίου στα Τζουμέρκα !!


Σε μια προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της περιοχής των Τζουμέρκων, θα διοργανωθούν υπό την αιγίδα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων αγώνες ποδηλασίας στις 20-21 Ιουνίου 2015, με την ονομασία TZOUMERKA BIKE CHALLENGE RACE 2015. 




Η πρόκληση (CHALLENGE) είναι δυο αγωνιστικές ημέρες με διαφορετικά στοιχεία.

Το Σάββατο 20 Ιουνίου θα γίνει για πρώτη φορά  αγώνας Ανάβασης Καταρράκτη (Vertical race), μήκους 15 km σε άσφαλτο, με υψομετρική 1023 μέτρα και με ενδιάμεσο σταθμό ανεφοδιασμού.

Αφετηρία θα έχει την Γέφυρα Πλάκας και τερματισμό το Τουριστικό περίπτερο της Κρυοπηγής του Καταρράκτη δίπλα στους 120 μέτρων επιβλητικούς καταρράκτες.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου θα γίνει για πρώτη φορά, αγώνας mtb marathon μήκους 60km  με υψομετρική 2016 μέτρα, χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες και με ενδιάμεσους σταθμούς ανεφοδιασμού περίπου κάθε 10 χιλιόμετρα.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και fun mtb μήκους 20kmμε υψομετρική 795 μέτρα, χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες και με ενδιάμεσο σταθμό ανεφοδιασμού.

Εκκίνηση και τερματισμός θα είναι το χωριό Άγναντα.

Υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει να κάνει μόνο την μία ημέρα αγώνα.

Επίσης, το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 θα διοργανωθούν στο Κέντρο άθλησης και αναψυχής, στα Άγναντα, αγώνες ποδηλασίας για παιδιά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 22:00.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής, το πρόγραμμα των διαδρομών, τη διαμονή κλπ, μπορείτε να βρείτε στο site των διοργανωτών (http://www.mountain-sports.gr/tzoumerka-bike-challenge-race-2015/)

 tilevoasartas.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης