«Άρτα: Ο τόπος μας στο χρόνο, αφιέρωμα στο Ν. Σκουφά»


Ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου το Μουσικό Σχολείο Άρτας συμμετείχε στην εκδήλωση του Μ/Φ συλλόγου «Σκουφάς» με τίτλο: «Άρτα: ο τόπος μας στο χρόνο, αφιέρωμα στο Νικόλαο Σκουφά» και συγκεκριμένα στην παρουσίαση του βιβλίου της κας Αρετής Κασσελούρη με τίτλο: «Το μυστικό μιας επανάστασης (Νικόλαος Σκουφάς)», με ένα μουσικό σύνολο αποτελούμενο από μαθητές της Β΄ Γυμνασίου.  (Φώτο)




Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί την κα Αρετή Κασσελούρη για τη συνεργασία, το σύλλογο «Σκουφάς» για τη φιλοξενία και τους συμπολίτες μας για το ζεστό τους χειροκρότημα.

Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το Επιμελητήριο Άρτας για την παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρόβες για την συγκεκριμένη παράσταση.


Τέλος συγχαίρει τους μαθητές που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση, για τον ελεύθερο χρόνο που διέθεσαν για την υλοποίησή της καθώς και για το άψογο αποτέλεσμα.

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας συνεχίζει να στηρίζει τις αξιόλογες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν το ιστορικό περιβάλλον της περιοχής μας και φωτίζουν προσωπικότητες που καθόρισαν τη σύγχρονη ιστορία.





Εμφάνιση IMG_7963.JPG

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης