Πρέβεζα επιλέγουν τα γκρουπ για το Πάσχα


Πληρότητες που για τα γκρουπ φτάνουν έως και το 100%, αγαπημένος προορισμός για γκρουπ για μεμονωμένους επισκέπτες όμως κινούνται σε μηδενικά σχεδόν ποσοστά είναι το χαρακτηριστικό για το Πάσχα στην περιοχή της Πρέβεζας. 



Σύμφωνα με τα στοιχεία από τα ξενοδοχεία όσοι επισκέπτες επιλέγουν να γιορτάσουν την Ανάσταση μακριά από την Αθήνα έχουν ως μοναδική «επιλογή» να φτάσουν στον προορισμό τους μόνο μέσω κάποιου γραφείου που θα τους εξασφαλίσει φτηνή μετακίνηση, διαμονή και διατροφή.

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία αποτρέπει τους επισκέπτες από άλλα έξοδα κι έτσι τα οφέλη της αγοράς είναι σίγουρα πολύ μικρότερα από εκείνα που αφήνουν οι μεμονωμένοι τουρίστες που έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα στις εξορμήσεις τους.

Όπως τονίζουν οι ξενοδόχοι ο κόσμος ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια δεν ψάχνει , ούτε καν ρωτά τιμές αφού έχει περιορίσει δραματικά τις μετακινήσεις του.

Αντίθετα η Πρέβεζα έχει αρχίσει να γίνεται ένας αγαπημένος προορισμός για γκρουπ λόγω της εύκολης πρόσβασης, του φυσικού της τοπίου αλλά και των χαμηλών τιμών σε συνάρτηση με τις ποιοτικές παροχές υπηρεσιών των επιχειρήσεων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης