Άρτα: Έγινε το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο


Το Σάββατο 28 Μαρτίου τελέστηκε στο κοιμητήριο της Άρτας το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο, που κάθε χρόνο πραγματοποιεί ο Δήμος Αρταίων (βάσει της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων 161/14-03-1946), για την ανάπαυση των ψυχών προσφιλών μας,... 



...των πεσόντων για την πατρίδα κατά τους απελευθερωτικούς πολέμους του Έθνους και των ταφέντων στο κοιμητήριο Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών, καθώς και των αείμνηστων Ευεργετών και Δωρητών του Δήμου, της Πόλεως και των διατελεσάντων Δημάρχων.

Το Ιερό Μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων του Νεκροταφείου Άρτας, ενώ λίγο νωρίτερα, οι κώδωνες των εκκλησιών της πόλης χτυπούσαν πένθιμα για μερικά λεπτά. Στο μνημόσυνο παρέστησαν όλες οι επίσημες αρχές της πόλης και ο λαός της Άρτας.

Το παρών έδωσαν ο Μητροπολίτης Άρτης, κ.κ. Ιγνάτιος, ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κοινωνικής Πολιτικής και Αξιοποίησης της Δημοτικής Περιουσίας, Κώστας Πατήλας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης, Χάρης Παπάζογλου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Απασχόλησης, Νίκος Λιόντος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος ως εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη, Δημήτρης Βαρέλης, η Δημοτική Σύμβουλος Βίκυ Βασιλάκη, ο Διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας, κ. Αθανασίου, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, Κώστας Δημητρίου, και άλλοι τοπικοί φορείς, καθώς και πλήθος δημοτών. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης