1279 θέσεις στους Δήμους της Ηπείρου


Ετοιμάζεται η προκήρυξη της Κοινωφελούς Εργασίας

Σε δύο δόσεις θα εκδοθούν οι προκηρύξεις του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ το οποίο μένει παγωμένο εδώ και αρκετούς μήνες.



Η αναπληρωτής υπουργός έκανε γνωστό εντός των ημερών θα έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα και θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες ανακοινώσεις, η πρώτη προκήρυξη για την Κοινωφελή Εργασία του ΟΑΕΔ θα αφορά τις 32.000 προσλήψεις με πεντάμηνα στους δήμους της χώρας ενώ η δεύτερη προκήρυξη γα τους υπόλοιπους φορείς του δημοσίου θα εκδοθεί αργότερα ώστε να επανεξεταστεί η κατανομή των θέσεων. 

Η κ. Αντωνοπούλου ανέφερε επίσης ότι η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Εργασίας είχε ανακοινώσει μια κατανομή σε φορείς του δημοσίου που δεν κάλυπτε με ορθό τρόπο τις ανάγκες των φορέων. Η αναπληρωτής υπουργός ανέφερε σχετικά ότι οι ποσοστώσεις θα βγουν μέσα απο μια μέθοδο που δεν θα υπάρξουν φορείς που θα προκηρύξουν περισσότερες θέσεις απο αυτές που έχουν ανάγκη.

Η αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε και στους στόχους του υπουργείου Εργασίας για την αξιοποίηση του νέου ΕΣΠΑ σχετικά με τα νέα προγράμματα που θα προκηρυχθούν όπου έκανε γνωστό ότι θα επιδιωχθεί να συνδεθούν στα νέα προγράμματα οι ειδικότητες των ανέργων με τις ανάγκες του δημοσίου.

Οι θέσεις στην Ήπειρο
1.279 θέσεις εργασίας στους δεκαοκτώ δήμους της Ηπείρου, δημιουργούνται στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ενώ άλλες εξακόσιες κατανέμονται στις Περιφερειακές Ενότητες.
 
Στην Ήπειρο η κατανομή των θέσεων απασχόλησης ανά Δήμο είναι η ακόλουθη:
ΔΗΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΕΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ 160
ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 21
ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 22
ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ 38
ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΙΟΥ 18
ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ 52
ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ 53
ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 100
ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 381
ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 21
ΔΗΜΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 24
ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 25
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ 49
ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ 45
ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 118
ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ 33
ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ 64
ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 55
ΣΥΝΟΛΟ 1.279

Οι ενδιαφερόμενοι, μετά από σχετική δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, θα κληθούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.oaed.gr και μετά την συμπλήρωση της, θα την αποστέλλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στον Ο.Α.Ε.Δ. 

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με μοριοδότηση.

 epiruspost.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ