Στις καρδιές όλων το χρυσό κορίτσι από την Πρέβεζα


Παγκόσμια αίσθηση προκάλεσε η επιτυχία της Ελεονώρας Αποστολίδη 

Το κορίτσι με τα χρυσά δάχτυλα είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τη Πρεβεζάνα Ελεονώρα Αποστολίδη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό νέων ταλαντούχων μουσικών της Νέας Υόρκης‟Passion of Music 2015”. 



Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων «Δεν είναι ούτε 20 χρόνων και όμως έκανε το μουσικόφιλο κοινό της Νέας Υόρκης να ψάχνει να βρει τα βιογραφικά της στοιχεία. Το κορίτσι από την Πρέβεζα άφησε κριτική επιτροπή και κοινό με το στόμα ανοιχτό που απέσπασε το Χρυσό Μετάλλιο.

 

Οι γνώστες εξάλλου του είδους ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να διακριθεί κανείς όταν έχει απέναντι του νέους από την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη, την Ταϊλάνδη και την Αμερική.»

«Η «μούσα» της Πρέβεζας που μάγεψε με το πιάνο της τη Νέα Υόρκη» αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Espresso» και τονίζει η Πρέβεζα καμαρώνει με συγκίνηση και υπερηφάνεια το «χρυσό» κορίτσι της που κατέκτησε το πρώτο βραβείο και το χρυσό μετάλλιο στον περίφημο Διεθνή Διαγωνισμό Νέων Ταλαντούχων Μουσικών της Νέας Υόρκης…η λαμπρή διάκριση που κέρδισε η Ελεονώρα Αποστολίδη όχι μόνο πλημμύρισε από χαρά τους κατοίκους της ηπειρώτικης πόλης, αλλά προκάλεσε και παγκόσμια αίσθηση!

 

Η νεαρή πιανίστρια, που έχει πάρει το δίπλωμα πιάνου από το Δημοτικό Ωδείο της πόλης, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε αμερικανικό πανεπιστήμιο, όπου κάνει ανώτατες σπουδές πάνω στο μουσικό όργανο».

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται τα δημοσιεύματα τόσο στον ηλεκτρονικό όσο και τον έντυπο τύπο με αναφορά στην Ελεονώρα (π.χ ΕΘΝΟΣ.gr: Ελεονώρα Αποστολίδη - Χρυσή σολίστ στη Νέα Υόρκη, SPORT-FM.GR: Ελεονώρα Αποστολίδη- Η χρυσή Ελληνίδα πιανίστρια » κ.α

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ