Έως τις 5 Ιανουαρίου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας


Παρατείνεται έως τις 5 Ιανουαρίου η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών έως και την Τρίτη είχαν κατατεθεί περισσότερες από 100.000 πινακίδες για την αποφυγή πληρωμής των τελών. 



Κύκλοι του υπουργείου διευκρίνιζαν ότι η προθεσμία της 5ης Ιανουαρίου ισχύει όχι μόνο για την εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αλλά και για την κατάθεση πινακίδων.

 Η προθεσμία έληγε σήμερα Τετάρτη, ωστόσο, με δεδομένες τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και ενόψει της συνεχιζόμενης μεγάλης προσέλευσης των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, κρίθηκε αναγκαίο να δοθεί η παράταση.

Διευκρινίζεται ότι η παράταση δεν ισχύει για την κατάθεση πινακίδων όπου η σχετική προθεσμία λήγει σήμερα το μεσημέρι.

Η πληρωμή των τελών μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω των τραπεζών και των ταχυδρομείων ταχυδρομείων (και μέσω εναλλακτικών δικτύων web banking κτλ). Να σημειωθεί ότι όποιος δεν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τα τέλη θα αντιμετωπίσει πρόστιμο ισόποσο των τελών.

Περισσότερες από 3 εκατομμύρια τροποποιητικές δηλώσεις για διορθώσεις στο Ε9 των ετών 2010- 2014 υποβλήθηκαν στο μεταξύ στην εφαρμογή του Περιουσιολογίου στο TAXIS έως και την Τρίτη που έληξε η προθεσμία που είχε ορίσει το υπουργείο Οικονομικών.

 skai.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ