Η NASA επιβεβαιώνει τις 6 ημέρες της γης στο απόλυτο σκοτάδι;


NASA: Τον Δεκέμβριο η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι! Φυσικά θα είστε και εσείς από αυτούς που έπεσαν πάνω στην είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ημέρες.
 

Μην βιαστείτε να πάρετε μέτρα και άλλα... Την είδηση κατασκεύασε το Huzlers.com και έγινε φυσικά viral!



Η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.μια εισερχόμενη ηλιακή καταιγίδα είναι να κατηγορήσει, προκαλώντας «σκόνη και τα συντρίμμια χώρο για να γίνει άφθονα και έτσι μπλοκάρει το 90% το φως του ήλιου ".

Φυσικά και δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο! Αν και οι ηλιακές καταιγίδες είναι πραγματικά φαινόμενα δεν μπορεί να προκαλέσει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τέτοιες καταστροφές.

Αντ 'αυτού δημιουργούν πολύ μικρές διαταραχές στην μαγνητόσφαιρα της Γης. Ιστορικά υπήρξαν σπάνιες καταιγίδες που θα μπορούσαν να χτυπήσουν τα ηλεκτρικά συστήματα σήμερα.

Ωστόσο, η ιστορία- φάρσα αναπαράχθηκε από μεγάλες επίσημες ιστοσελίδες και ανάγκασε και τον επικεφαλή της NASA Τσαρλς Μπόλντεν να διαψεύσει.

 Κυκλοφόρησε και ένα βίντεο στο οποίο όμως ο επικεφαλής της NASA παρότρινε τις οικογένειες να σκεφτούν τι θα κάνουν σε περίπτωση σεισμού ή τυφώνα ή άλλων φυσικών καταστροφών.
madata.gr - Ντίνα Κ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ