Στη Ροδαυγή, συνεργείο του Βρετανικού Channel 4


Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του COACH TRIP

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Δήμο Αρταίων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδαυγής την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στην Πλατεία της Ροδαυγής και στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας, στα πλαίσια της επίσκεψης του αγγλικού τηλεοπτικού καναλιού Channel 4, για τις ανάγκες του τηλεπαιχνιδιού COACH TRIP. (ΦΩΤΟ)



Τον Δήμο Αρταίων εκπροσώπησαν οι: Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Απασχόλησης κ. Νίκος Λιόντος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδαυγής κ. Θεοφάνης Κίτσιος.

Συγκεκριμένα 15 Άγγλοι διαγωνιζόμενοι, συμμετείχαν σε ομάδες για, απόσταξη τσίπουρου, ψήσιμο καστάνου, παρασκευή τηγανίτας, τραχανά και χορτόπιτας, τα οποία προσέφεραν στους παρευρισκόμενους και το κομμάτι αυτό της εκδήλωσης έκλεισε με γλέντι και προσφέρθηκε στους φιλοξενούμενους από ένα μπουκάλι τσίπουρο και τουριστικό φυλλάδιο της
Ροδαυγής.

Επίσης το ενδιαφέρον των επισκεπτών προσέλκυσε η έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας, που πραγματοποιήθηκε στο συγκεκριμένο χώρο και επιμελήθηκε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής.



Οι επισκέπτες, αφού γευμάτισαν στη Ροδαυγή, μετέβησαν και ολοκλήρωσαν το απόγευμα τα τηλεοπτικά γυρίσματα της ημέρας ζωγραφίζοντας το ιστορικό γεφύρι της Άρτας, στο χώρο του γεφυριού, όπου τους έγινε και σχετική ενημέρωση.

ARTA R4

Για την εκδήλωση αυτή ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης δήλωσε: «τέτοιες εκδηλώσεις τις έχει ανάγκη ο τόπος μας καθώς βοηθάει να αναδείξουμε τα όπλα μας που είναι η απαράμιλλη φυσική ομορφιά της Ηπείρου, τα ιστορικά μας μνημεία, η τοπική παράδοσή μας, τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, η φιλοξενία μας και τα τοπικά προϊόντα».

Τόνισε επίσης: «Στόχος μας, ως Δημοτική Αρχή είναι η υλοποίηση Επιχειρησιακού Σχεδίου για τον Τουρισμό, με έμφαση στην τουριστική ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας, καθώς παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλομορφία..Τελειώνοντας, να ευχαριστήσω καταρχήν τους επισκέπτες μας από την Αγγλία για την επιλογή τους να έλθουν εδώ στη Ροδαυγή, ελπίζοντας να τους ξαναδούμε εδώ ως τουρίστες.

Επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς της Τοπικής Κοινότητας Ροδαυγής και τους υπαλλήλους του Δήμου που συνέβαλαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης, όπως επίσης και τους κ.κ. Δημήτρη Τσιρογιάννη ζωγράφο, Έφη Κλούρα, Πεταλά και Λεωνίδα Σπαή διερμηνείς, που προσέφεραν εθελοντικά τις εξαιρετικές τους υπηρεσίες».

Δείτε φώτο από rodavgiartas.blogspot.gr

















epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ