Δήλωση Δημάρχου για τις δημερησίες της Κυριακής


-Ως, ενιαία πια Δημοτική Αρχή, έχουμε ως όραμα έναν Δήμο Αρταίων σύγχρονο και πάνω από όλα εξωστρεφή στις νέες προκλήσεις, στις νέες τεχνολογίες

Με αφορμή τις προβλεπόμενες δημαιρεσίες , που αφορούν την εκλογή των: Μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και ποιότητας ζωής καθώς και  την εκλογή των Εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε:




«Ως Δημοτική Αρχή και προκειμένου να είμαστε σύμφωνοι με το προεκλογικό μας σύνθημα, να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑ, δεσμευόμαστε ότι θα ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ και θα ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με όλους τους θεσμικούς παράγοντες, με όλους τους φορείς, με όλους τους πολίτες

Σε εσάς, βλέπω μόνο συνεργάτες, γνωρίζοντας ότι όλοι αγαπάμε τον τόπο μας, όλοι θα παλέψουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών που μας εμπιστεύτηκαν. Τα επόμενα 5 χρόνια αποτελούν τη χρυσή ευκαιρία να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, να δουλέψουμε σκληρά, να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Η πολυφωνία, η υγιής αντιπαράθεση και η κατάθεση πολλών και διαφορετικών απόψεων αποτελούν εχέγγυα για τη δημοκρατική και αποτελεσματική λειτουργία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ως, ενιαία πια Δημοτική Αρχή, έχουμε ως όραμα έναν Δήμο Αρταίων σύγχρονο και πάνω από όλα εξωστρεφή, στις νέες προκλήσεις, στις νέες τεχνολογίες, στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται σε όλη την Ήπειρο. Κανείς δεν περισσεύει και όλοι μας είμαστε χρήσιμοι για την ΑΡΤΑ. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα προβλήματα, δεν έχουν χρώμα και παρατάξεις. Από σήμερα λοιπόν ξεκινάει ο πραγματικός μας αγώνας.

Ένας αγώνας όχι για τις επόμενες εκλογές αλλά για τις επόμενες γενιές.
Βρισκόμαστε στη μέση της οικονομικής κρίσης, η οποία είναι μια πραγματικότητα με σοβαρές  επιπτώσεις  στη πραγματική οικονομία και στον κοινωνικό ιστό. Όμως η κρίση δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την Δημοτική Αρχή. Είμαστε εδώ, για να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης αυτών των καταστάσεων.

 Και έχουμε τον τρόπο, να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα, την  ενίσχυση των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και στις Υποδομές.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους, καλή δύναμη και συνεργασία, γόνιμη και παραγωγική θητεία,  προκειμένου, να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, που προσδοκούν οι πολίτες της Άρτας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης