Ο Δ. Ντασκαγιάννης Πρόεδρος στο Δ.Σ. του "Ν.Σκουφά"


Το βιογραφικό του νέου Προέδρου στο Δ.Σ.

Στο Δήμο Νικολάου Σκουφά πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε ο ιατρός Δημήτρης Ντασκαγιάννης, από την μείζονα μειοψηφία αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και γραμματέας ο Μπάμπης Πεσλής από την ελάσσονα μειοψηφία. 




Στην Οικονομική Επιτροπή από την μείζονα μειοψηφία οι: Βασίλης Αθανάσιος, Νικόλαος Μπελής, Λάμπρος Σερβετάς, Φανή Φωτειάδη. Από τη μείζονα μειοψηφία ο Ιωάννης Φιλίππου και από την ελάσσονα ο Χαράλαμπος Πεσλής.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι: Γεώργιος Γούσιας, Γεώργιος Παππάς, Λάμπρος Σερβετάς και Δημήτρης Τόλης. Από την μείζονα μειοψηφία ο Γεώργιος Μπίζας και από την ελάσσονα ο Ζώης Παπακίτσος. 

 Αντιπρόσωποι στην ΠΕΔ Ηπείρου, εκτός από το δήμαρχο Ευστάθιο Γιαννούλη που ορίζεται αυτοδικαίως, από την πλειοψηφία εκλέγονται οι Ροζίνα Βαβέτση, Κωνσταντίνος Ράγγος.

Από την μείζονα μειοψηφία ο Δημήτρης Πεσλής και από την ελάσσονα ο Μπάμπης Πεσλής.

Το βιογραφικό του νέου Προέδρου

Κατάγεται από την Μεγάρχη Άρτας. Είμαι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Το επάγγελμα του είναι ιατρός Ογκολόγος, εκπαιδευόμενος στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας στη “Euromedclinic”.

Την ειδικότητά του την ολοκλήρωσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Από το 2010-2013 ήταν ειδικός ιατρός Ογκολογικής κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας - Κύπρου και παράλληλα συνεργάτης ερευνητής, της σχολής Μοριακής Ιατρικής/ Ινστιτούτο Νευρολογίας.

Το 2011 έκανε τη διατριβή του ως υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 10μηνα του 2013 είναι ιδιώτης ιατρός στην Άρτα και επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου Μοριακής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου.

Τέλος, έχει άρτια γνώση 4 ξένων γλωσσών.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης