Ο Σήφης ήταν μόνο η αρχή...


Κύπριοι επιχειρηματίες ετοιμάζουν θεματικό πάρκο στον Ψεματισμένο Λάρνακας Κύπρου με 1.000 κροκόδειλους! 

 Αν η περιοχή στο Ρέθυμνο όπου εμφανίστηκε ο «Σήφης» κατάφερε να προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον των ΜΜΕ αλλά και πολυάριθμων ντόπιων και τουριστών που ήθελαν να φωτογραφηθούν... 



...με το διάσημο πλέον ερπετό, φανταστείτε τι θα γίνει στον Ψεματισμένο, εφόσον υλοποιηθεί η πρόταση Κυπρίων επιχειρηματιών για δημιουργία θεματικού πάρκου που θα φιλοξενεί 1.000 κροκόδειλους.

Η πρόταση έχει υποβληθεί ήδη στο Υπουργείο Γεωργίας και σύμφωνα με αυτήν το πάρκο που θα φιλοξενήσει τα πολυάριθμα ερπετά, θα περιλαμβάνει και τεχνητές λίμνες, ενώ στόχος είναι να αποτελέσει τη νέα τουριστική ατραξιόν του νησιού.

Οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες μελετούν τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα κατοχυρώνεται η ασφαλής λειτουργία ενός τέτοιου θεματικού πάρκου, με κομβικής σημασίας ζήτημα το ποιος θα αναλάβει την τοποθέτηση της ηλεκτρονικής σήμανσης στα επικίνδυνα ερπετά.

Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο αν προκύπτει οποιοδήποτε θέμα δημόσιας υγείας από τη δημιουργία του πάρκου κροκοδείλων. Τα πρώτα αποτελέσματα των μελετών αναμένοντας μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες.

 eirinika.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ