Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος βρεφονηπιοκόμος


Σοκ από τη δράση του 60χρονου από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγο ο 60χρονος παιδόφιλος βρεφονηπιοκόμος από τη Φιλιππιάδα που έχει προκαλέσει σοκ με τη δράση του.




Ο 60χρονος, που απολογείτο σήμερα για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας, αναμένεται να πάρει σύντομα το δρόμο για τη φυλακή.

Ήδη, τη Δευτέρα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών και εννέα μηνών από το δικαστήριο της Άρτας για τα αδικήματα της αντίστασης, απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράβασης διατάξεων της νομοθεσίας περί όπλων, διακεκριμένης φθοράς, παράνομης βίας, δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμησης.

Τα αδικήματα αφορούσαν τόσο στην επίθεση με μεγάλο δρεπάνι εναντίον των αστυνομικών, όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν όσο και τις πράξεις που είχε διαπράξει σε βάρος άλλης οικογένειας της περιοχής με την αναγραφή υβριστικών συνθημάτων και τη ρήξη φωτογραφιών.

Η υπόθεση, που ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από τις αστυνομικές Αρχές, άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο πατέρας μιας 19χρονης κοπέλας από την περιοχή πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας και υπέβαλε μήνυση εναντίον του βρεφονηπιοκόμου.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας, η κόρη του διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον 60χρονο για αρκετό χρονικό διάστημα. Πριν από λίγο καιρό του ζήτησε να χωρίσουν και τότε ήταν που ξεκίνησε ο εφιάλτης τόσο για τη νεαρή γυναίκα όσο και για την οικογένειά της.

Μετά τον χωρισμό τους, ο βρεφονηπιοκόμος προχώρησε σε αναγραφές συνθημάτων σε διάφορα δημόσια σημεία της Φιλιππιάδας και στον χώρο πέριξ του δημαρχείου με περιεχόμενο υβριστικό για τον πατέρα και την οικογένεια της νεαρής κοπέλας. Δεν σταμάτησε όμως εκεί... Εχοντας στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης, τις φωτοτύπησε και τις πέταξε σε διάφορα σημεία της πόλης.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν μία λάμα 18 εκατοστών και ένα μαύρο σπρέι, όμοιο με αυτό που είχαν γραφεί τα συνθήματα. Οι αστυνομικοί όμως έμειναν έκπληκτοι όταν εντόπισαν πλήθος φωτογραφιών που είχε στην κατοχή του ο 60χρονος και οι οποίες παραπέμπουν σε παιδική πορνογραφία. Οι φωτογραφίες προέρχονταν στο σύνολό τους από βρέφη και νήπια του παιδικού σταθμού στον οποίο εργαζόταν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα DVD, τα οποία εστάλησαν στην Αθήνα και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο 60χρονος φέρεται ότι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την τοπική κοινωνία. Το 2011 είχε απομακρυνθεί για κάποιο διάστημα από τον παιδικό σταθμό, καθώς έδειχνε ανάρμοστη συμπεριφορά έναντι των νηπίων. Σε κάποιες περιπτώσεις κατέβαζε τα εσώρουχά τους και τα ζωγράφιζε!

Μετά τα γεγονότα του 2011 μετακινήθηκε από τον παιδικό σταθμό στην Κοινωφελή Επιχείρηση, όμως με κάθε ευκαιρία βρισκόταν κοντά στα παιδιά, καθώς, όπως ισχυριζόταν, τα αγαπούσε πολύ και ήθελε να συναναστρέφεται μαζί τους...

 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ