ΑΡΤΑ- Έπιασαν τον κλέφτη του κάμπου


Συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένες κλοπές στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας

Συνελήφθη χθες (28-7-2014) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 23χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Άρτας, για διακεκριμένες κλοπές. 



 Ειδικότερα, ο συλληφθείς εμπλέκεται σε κλοπές γεωργικών μηχανημάτων - εργαλείων και μία υπόθεση κλοπής από απορριμματοφόρο όχημα, που έγιναν κατά το τελευταίο δίμηνο σε χωριά στους Νομούς Άρτας και Πρέβεζας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια και μία υπόθεση κλοπής σε βάρος της Δ.Ε.Υ.Α. στην Ηγουμενίτσα 

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 21χρονος ημεδαπός Ρομά, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 34χρονο ημεδαπό συνεργό του Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υποθέσεις κλοπών από σπίτια και μία υπόθεση κλοπής σε βάρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας (Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας).

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (28.07.2014) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 21χρονος ημεδαπός Ρομά για διακεκριμένες κλοπές ενώ η ποινική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 34χρονο ημεδαπό συνεργό του.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή του, είχε διαρρήξει αποθήκη, ιδιοκτησίας της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας και αφαίρεσε (450) υδραυλικά υλικά, αξίας (1600) ευρώ.

Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 21χρονος έχοντας ως συνεργό έναν 34χρονο ημεδαπό που αναζητείται, διέπραξε επίσης τις παρακάτω κλοπές από σπίτια:

• Το πρωί της 26-07-2014 εισήλθαν, από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, σε σπίτι ημεδαπού στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, λίρες και κοσμήματα.

• Το ίδιο πρωί εισήλθαν σε σπίτι στην Ηγουμενίτσα και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ενώ προκάλεσαν φθορές στο διαμέρισμα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και κρατείται προκειμένου αύριο να οδηγηθεί ενώπιων του κ. Ανακριτή.

Την προανάκριση και τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το πεδίο δράσης των δραστών, ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Εξιχνιάσθηκε κλοπή πορτοφολιού ηλικιωμένου στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μία 19χρονη ημεδαπή Ρομά

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, κλοπή πορτοφολιού ηλικιωμένου, η οποία διαπράχθηκε χθες (28-07-2014) το μεσημέρι μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών.

Για την υπόθεση, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 19χρονη ημεδαπή Ρομά, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της κλοπής.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την ενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, χθες το πρωί, η 19χρονη μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών αφαίρεσε από την τσέπη ηλικιωμένου ημεδαπού, το πορτοφόλι του που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Αντιλαμβανόμενη την κλοπή σε βάρος του, ο 88χρονος ημεδαπός ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές, ενημερώνοντας για το περιστατικό και δίνοντας στοιχεία για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και την εμφάνιση της δράστιδας.

Με βάση τη δοθείσα περιγραφή, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν την 19χρονη. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ