Καυτές φούστες και τακούνια στην υπηρεσία


Έτσι ντύνονται οι γυναίκες αστυνομικοί της Ρωσίας

Σε… πασαρέλα έχουν μετατρέψει το Σώμα, οι ρωσίδες αστυνομικοί. Βγαίνουν στο δρόμο για περιπολίες φορώντας μίνι φούστα και ψηλοτάκουνα.

Σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα Moscow Times, γυναίκες αστυνομικοί της Ρωσίας έχουν φωτογραφηθεί σε ώρα υπηρεσίας ντυμένες με καυτά μίνι. Η τάση αυτή ανάγκασε το Υπουργείο να εκδώσει διάταγμα για τροποποίηση των στολών έτσι ώστε να αποφεύγονται τα μίνι.

Επιπλέον, απαγορεύτηκε να γίνονται συνδυασμοί με πολιτικά ρούχα αλλά και η χρήση ενδυμάτων που είναι ζαρωμένα από φθορά. Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Εσωτερικών Sergei Gerasimov κάνει λόγο για δυσφήμηση της ρωσικής αστυνομίας και προειδοποιεί πως δεν θα δεχθεί άλλη τροποποίηση στις επίσημες στολές.

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου της ρώσικης Αστυνομίας, Mikhail Pashkin, δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν ευθύνονται για τα ακατάστατα ρούχα τους.

Ειδικότερα για το θέμα των γυναικών συναδέλφων του και τις καυτές μίνι φούστες που πολλές από αυτές επιλέγουν να φορούν ο Pashkin δίνει μία αφοπλιστική απάντηση:

«Ίσως τα κορίτσια να θέλουν να παντρευτούν. Παρεμπιπτόντως πρέπει να σκεφτόμαστε και τη βελτίωση της δημογραφικής κατάστασης».



newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης