Μερικές απορίες για το ναζιστικό φέσι του Παππά


(Που κλέβει την παράσταση ακόμα και απ' τα ανήλικα παιδιά του)

Ό,τι πιο κωμικοτραγικό (δεν ήξερα ότι) υπάρχει είναι το ναζιστικό φέσι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά. Πόσο πωρωμένος πρέπει να είσαι με τους Ναζί και τον Χίτλερ για να έχεις αποκτήσει ένα Ναζιστικό Φέσι; Βγαίνει άραγε και ναζιστική φουστανέλα; Ναζιστική νυχτικιά; Ναζιστική ελληνική σημαία;


Το πιο τρελό είναι πως το ναζιστικό φέσι συζητήθηκε περισσότερο απ' τις υπόλοιπες φωτογραφίες του Παππά που μόλις χτες βγήκαν στη δημοσιότητα (και προστέθηκαν στα τεκμήρια για τη ναζιστική δράση και χαρακτήρα του κόμματος) απ' την Εφημερίδα των Συντακτών.

Ίσως επειδή είναι πρωτότυπο αξεσουάρ, και επειδή ο κύριος Παππάς μοιάζει εξόχως αστείος φορώντας το. Όμως και οι άλλες φωτογραφίες δεν πάνε πίσω - και το χειρότερο, είναι σχετικά πρόσφατες. [Να θυμίσω ότι όταν είχαν έρθει στο φως όοοολες οι υπόλοιπες ναζιστικές φωτογραφίες του, ο Παππάς, όπως και ο Μιχαλολιάκος, υποστήριξε ότι επρόκειτο για φωτογραφίες παλιές, 30 ετών, και πως καθόλου ναζί δεν είναι, απλώς πέρασε μια φάση στη νεότητά του. Κλασικός ψεύτης, όπως αποδεικνύεται.]

Τι να πει κανείς ας πούμε για την φωτογραφία όπου χαιρετά ναζιστικά με το γιο του;

 Magnify Image

Μπορεί οι χρυσαυγίτες να μας δουλεύουν λέγοντας ότι ο χαιρετισμός τους είναι αρχαιοελληνικός και η παραλλαγμένη σβάστικα είναι επίσης αρχαιοελληνική, όμως εδώ, πατερούλης και παιδάκι ούτε τον αρχαιοελληνικό χαιρετισμό κάνουν, ούτε τον μαίανδρο φορούν.

Και να και ολόκληρη η οικογένεια, λίγο καιρό νωρίτερα.

 Magnify Image

Ακόμα και στις ευχετήριες κάρτες του ζεύγους Παππά, υπάρχει η σβάστικα και κάτω από αυτήν το εξής κείμενο: "Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι, σας ευχόμαστε ένα υγιές και ισχυρό 2007 (118 Α.Χ.), ένα έτος, το οποίο θα μας φέρει πιο κοντά στον Κόσμο των ονείρων και του αγώνα μας. Λευκό 2007! Χάιλ Χίτλερ".

 Magnify Image

Όπως εξηγεί η "Εφημερίδα των Συντακτών", η χρονολογία 118 Α.Χ. είναι σύμφωνη με το ημερολόγιο που κρατούν οι φανατικοί ναζιστές, και μετράει το χρόνο απ' την ημέρα γέννησης του Αδόλφου Χίτλερ, το 1889. (Είναι δηλαδή ο δικός τους Χριστός.)

Μπορώ να καταλάβω έστω και ελάχιστα τους νοσταλγούς της Χούντας του Παπαδόπουλου. Μαζί με την ανελευθερία, και τους φριχτούς βασανισμούς, οι νοσταλγοί της μπορούν να ισχυριστούν ότι η δικτατορία άφησε και μερικά χειροπιαστά πράγματα.

Δεν μπορώ όμως καθόλου να καταλάβω την ηγετική ομάδα της Χ.Α. και τους ψηφοφόρους της (δεν πιστεύω ότι κανείς πια δεν γνωρίζει για τη ναζιστική ιδεολογία του κόμματος).

Τι θετικό άφησε στην Ελλάδα ο ναζισμός; Τι καλό μας έκανε η ιδεολογία μίσους και θανάτου του; Πώς μας βοήθησε ο Χίτλερ; Γιατί να θέλουμε να ξανάρθουν παρόμοιοι με αυτόν;

Κυριακάτικες απορίες, χωρίς απαντήσεις...

 Magnify Image

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ
Πηγή: www.lifo.gr
Πηγή: www.lifo.gr

ΣΗΜ "Α-ΤΖ": Ο Χρήστος Παππάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Κατάγεται από τη Λάκκα Σουλίου. Το 1997 εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά με κατάστημα ειδών οικιακού εξοπλισμού (COCO-MAT) 


Ντοκουμέντα X.A. από CDemo83


(Που κλέβει την παράσταση ακόμα και απ' τα ανήλικα παιδιά του) Πηγή: www.lifo.gr

Σχόλια

  1. WTF..? Μα γιατί ο Υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, να φωτογραφίζεται με φέσι; Εξηγείται;

    Εξηγείται.. Στις μάχες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, διακρίθηκαν ανέλπιστα τα ένοπλα τμήματα των SS (Schutzstaffel), τα Βάφεν Ες Ες http://www.feldgrau.com/main1.php?ID=5 , παραστρατιωτικές ομάδες, που όμως επανειλημμένως πολέμησαν καλύτερα από τον τακτικό στρατό, την Βέρμαχτ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με την προοπτική μιας πανευρωπαϊκής επικράτησης σχηματίζονται και αμιγώς μη-γερμανικές μονάδες. Δηλαδή πήγε περίπατο λοιπόν η πολυπόθητος "φυλετική καθαρότητα", χάριν της αποτελεσματικότητας και της μαχητικότητας αφοσιωμένων φασιστών από την Ιρλανδία μέχρι την Ινδονησία (Ολλανδικές Ινδίες)..! http://en.wikipedia.org/wiki/Waffen-SS_foreign_volunteers_and_conscripts#List_by_nation_and_unit

    http://www.mixanitouxronou.gr/i-legeones-ton-xenon-pou-foresan-nazistiki-stoli-ke-polemisan-sto-plevro-ton-waffen-ss/

    Το εν λόγω φέσι αποτελεί εκδοχή δημοσιοϋπαλληλικού φεσιού των τελευταίων χρόνων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1829-1923), που υιοθετείται από τα Βάφεν Ες Ες (Waffen SS) σε χώρες όπου αναπολείται η οθωμανική παρακαταθήκη, ισλαμικές χώρες όπως η Αλβανία ( http://en.wikipedia.org/wiki/21st_Waffen_Mountain_Division_of_the_SS_Skanderbeg_(1st_Albanian) ) και η Βοσνία ( http://en.wikipedia.org/wiki/13th_Waffen_Mountain_Division_of_the_SS_Handschar_(1st_Croatian) ).. Και γιατί λοιπόν ο Έλλην υποFϋrher, Παππάς, ασχολείται με οθωμανικά Βάφεν Ες Ες και τα φέσια τους; Μα πολύ απλά, επειδή δεν υπήρξαν ποτέ ελληνικά Βάφεν Ες Ες.. Για το ότι δεν σχηματίστηκε ελληνικό Βάφεν Ες Ες, υπάρχουν δύο υποθέσεις:

    i. ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ: Υπήρχε τέτοιος σχεδιασμός, αλλά ματαιώθηκε ύστερα από βομβιστική επίθεση της "Πανελληνίου Ενώσεως Αγωνιζομένων Νέων" (ΠΕΑΝ), εις βάρος των γραφείων της "Εθνικο-Σοσιαλιστικής Πατριωτικής Οργανώσεως" (ΕΣΠΟ), στις 22 Σεπτεμβρίου 1942, χτύπημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 29 Ελλήνων και 48 Γερμανών φασιστών. ..Μπαρμπούτσαλα!

    ii. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΔΟΧΗ: Ύστερα από την αποδοχή της γερμανικής κατοχής από ευρεία μερίδα του ελληνικού λαού, η γερμανική διοίκησις την είχε την Ελλαδάρα μας, για τον Lebensraum καβάλα! Μόλις τον Μάιο του 1943, είναι που σχηματίζονται τα "Τάγματα Ασφαλείας", δηλαδή οι κατάπτυστοι "Γερμανοτσολιάδες", αποκλειστικά για εσωτερική χρήση, ήτοι με αποκλειστικό σκοπό την πάταξη του ..ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, με μακέλεμα Ελλήνων πατριωτών [κομμουνιστών και μη, αμάχων και μη], αντί π.χ. να τραβήξουν να αποδείξουν την αξία τους στον Fϋrher, π.χ πολεμώντας εις τας Ρωσίας, όπως τα γνήσια [και πολυφυλετικά] Βάφεν Ες Ες! http://el.wikipedia.org/wiki/Τάγματα_Ασφαλείας http://www.pame.gr/politiki/politiki-istoria/tagmata-asfaleias-germanotsoliades.html http://www.periodista.gr/index.php/coverstories/item/2949-τα-εγκλήματα-των-γερμανοτσολιάδων

    Οι ταπεινοί προδότες που [όπως το 1916-18 και το [1992->2008] 2010- 2???] παρέδωσαν την Ελλάδα στο πιάτο ως ταπεινό Lebensraum το 1941-44, έχαιραν λοιπόν της χειροτέρας εκτιμήσεως από την κυβέρνηση του Τρίτου Ράιχ! Για να καταλάβουμε σε τι εκτίμηση έχουν διαχρονικώς οι Γερμανοί [φασίστες], τους Έλληνες [φασίστες], αρκεί να αφεθούμε στη ρητορική δεινότητα της Αυτού Καταστροφικότητος, τoυ Χίτλερ αυτοπροσώπως:

    «Η ιστορία έχει αποδείξει ότι τα έθνη που κατέθεσαν τα όπλα χωρίς να εξαναγκαστούν απόλυτα, προτιμούν κατόπιν να δεχτούν τις χειρότερες ταπεινώσεις και να κάνουν τις πιο ταπεινωτικές υποχωρήσεις παρά να προσπαθήσουν ν'αλλάξουν την τύχη τους με μια νέα προσφυγή στη βία.. Και ο von Clausewitz, στο έργο του "Drei Bekenntnissen", επίσης, ξεχωρίζει αυτή τη σκέψη με τον δικό του ασύγκριτο τρόπο και για πάντα, όταν λέει: «Η κηλίδα μιας δειλής υποταγής δεν πρόκειται ποτέ να εξαλειφθεί».. »
    http://ametroepeia.pblogs.gr/2013/03/kalos-prodoths-o-dexios-prodoths.html
    http://ametroepeia.pblogs.gr/2013/04/oi-germanoi-einai-filoi-mas.html
    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=611405
    http://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/900232.jpg

    http://static.pblogs.gr/f/525699-reagrding_national_cowardice.jpg
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης