Κυριακή στην Άρτα ο Γιώργος Βερνίκος


Σήμερα Σάββατο θα είναι Μεσολόγγι και Πρέβεζα

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΕΛΙΑ Γιώργος Βερνίκος αύριο Κυριακή θα επισκεφθεί την Άρτα και στην συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα.


Αυτά αναφέρονται σε σχετική ανάρτηση που έκανε στη σελίδα που διατηρεί στο ΦΒ και σημειώνουμε ότι θα είναι η δεύτερη φορά που θα επισκεφθεί την Άρτα, ως δημόσιο πρόσωπο. Η πρώτη φορά, απ' ότι γνωρίζουμε, ήταν πριν από χρόνια στα πλαίσια περιοδειών της "Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας".

Στη προαναφερόμενη ανάρτησή του στο ΦΒ, ο κ. Βερνίκος σημειώνει: "Όποιος φίλος μου θέλει να μου στείλει μήνυμα στο ΦΒ και στο εμαιλ μου gav@vernicos.gr 
 
Πρόγραμμα
12:00 Επίσκεψη στο πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας

13:00 Συνάντηση – Συζήτηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Άρτας (Ξενοδοχείο Βυζαντινό)

«Η κοινωνική διάσταση των πολιτικών Ευρώπη 2020 ενάντια στην κρίση»

Ομιλία του Γιώργου Βερνίκου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ελιάς και μέλους της εκτελεστικής Γραμματείας της Ελληνικής ΟΚΕ, σε σχετική ημερίδα που οργανώθηκε από την Ευρωπαική Οικινομική και Κοινωνική Επιτροπή (25-04-2014)

Την ανάγκη εμβάθυνσης του κοινωνικού διαλόγου και της δομημένης διαβούλευσης με το κράτος, ώστε να συνδέσουμε το όραμα και την ελπίδα με το επικρατούν οικονομικό μοντέλο, τόνισε σε ομιλία του ο Γιώργος Βερνίκος σε ημερίδα της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος (ΟΚΕ) με θέμα «Πως μπορεί να διασφαλιστεί ένας ποιο αποτελεσματικός κοινωνικός διάλογος».
Ο Γιώργος Βερνίκος αναφέρθηκε στη δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην ανάπτυξη, την κοινωνική χρηματοδότηση και το περιβάλλον.

Τόνισε ότι οι κοινωνικοί εταίροι πρέπει να συμβάλλουν στο ν’ αποκτά δυναμική ο κοινωνικός διάλογος, προβαίνοντας συνέχεια στην αναγκαία σύνθεση και προβάλλοντας την ανάγκη μεγαλύτερης επιρροής παράλληλα με την υπευθυνότητα.

Την τελευταία τριετία περιορίστηκαν σημαντικά οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και είναι σήμερα περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, το ταχύτερο δυνατόν, να συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του κοινωνικού διαλόγου, των κοινωνικών συμφωνιών και των σημείων σύγκλισης στα πλαίσια μιας ευρύτερης συνεννόησης.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης