Το "Ποτάμι" έρχεται από σήμερα στην Ήπειρο


Στην Ήπειρο ανεβαίνει σήμερα Τετάρτη «Το Ποτάμι» και θα κάνει στάσεις και στους 4 νομούς

Πρώτος σταθμός του Ποταμιού η Άρτα, το μεσημέρι της Τετάρτης, 26 Μαρτίου. Ο Σταύρος θα συναντηθεί με αγρότες και παραγωγούς.


Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα πάει στα Γιάννενα όπου στις 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φρόντζου Πολιτεία», θα συνομιλήσει με φίλους και εθελοντές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Την Πέμπτη το πρωί, Το Ποτάμι θα βρεθεί στην Πρέβεζα. Περιμένουν τον Σταύρο Θεοδωράκη νέοι αγρότες και κάτοικοι της περιοχής. Το απόγευμα στις 5, θα συναντήσει μέλη και φίλους του δραστήριου νεανικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γλυκή-Ποταμιάς.

Το ταξίδι του Ποταμιού στην Ήπειρο θα κλείσει με τη συνάντηση που θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης με φίλους και εθελοντές-αυτή τη φορά- στην παραλία της Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Πέμπτης στις 8, στο Envy Cafe.

Όπως συνέβη και στην Κρήτη, έτσι και στην Ήπειρο δημοσιογράφοι, από διαφορετικά ΜΜΕ, θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλο το ταξίδι κινούμενοι με το μικρό βαν του Ποταμιού.

Σε αυτό το ταξίδι έχουν δηλώσει συμμετοχή η Κατερίνα Γκίκα από το Star Channel, η Καρολίνα Παπακώστα από την εφημερίδα Τα Νέα καθώς επίσης και ο φωτοδημοσιογράφος Γιάννης Κόντος που συνεργάζεται κυρίως με διεθνή μέσα.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ